Copy
KUN-logo i lilla, grønt og oransje

Takk for et spennende år! 

Barn med nisseluer og refleksvest synger julesanger utenfor KUNs kontor 16. desember 2019

Nissetog i Nordfold

Vi er så heldige at små og store nisser fra Nordfold skole kommer og synger julesanger for oss hvert år, det er den fineste førjulstradisjonen vi vet! Nå som sola har gått ned for denne gang (vi ser den igjen i midten av januar) er det tid for en liten oppsummering av året som har gått:

Kort fortalt: 
12 konferanser 
11 foredrag og workshops om negativ sosial kontroll
10 rådgivere
9 sekker papir resirkulert da vi ryddet kontoret før jul
8 fagdager om kjønns- og seksualitetsmangfold 
7 temamøter om vold mot eldre
6 internasjonale prosjektsamarbeidsmøter
5 nye rapporter 
4 HMX-kurs
nye ansatte 
2 markeringer av internasjonal kvinnedag og internasjonal mannsdag
1 nytt kontorlokale
...and a partridge in a pear tree (vel, ei havørn i fjæra er vel omtrent det samme?) 
Og litt mer detaljert (et utsnitt av ting vi har drevet med): 
Tre mennesker foran en skjerm hvor rapporten "likestillingsutfordringer i barn og unges skjermbruk" vises
Fredrik Langeland har vært sjef for vårt bidrag til Likestillingsutfordringer i barn og unges skjermbruk, skrevet av likestillingssenteret KUN i samarbeid med Institutt for pedagogikk og livslang læring (IPL) og Universitetsbiblioteket ved NTNU. Rapporten er et av flere kunnskapsgrunnlag som ble bestilt av #UngIDag-utvalget. Bildet er fra overleveringen 17. juni. Du kan lese kronikk om hva de fant hos Dagsavisen.
Karin Hovde med flyttetralle
Steinkjerkontoret har flyttet inn i nye lokaler i Skolegata 22, der holder vi hus sammen med masse spennende folk! Her ser vi Karin med flyttetralla - vi tok den miljøvennlige varianten med kaffe og sjokolade som drivstoff!
Header fra "Mannsdagen 2019" med logo fra KUN og Batteriet Bodø
Mannsdagen 2019 ble markert med arrangement i Stormen bibliotek. Menn møttes og pratet om helse, sorg, glede, jobb, spill og pensjonistliv og mye annet, et par kvinner ble også med underveis. Særlig takk til våre gode samarbeidspartnere i Batteriet hos Bymisjonen i Bodø, Stormen og til Reform ressurssenter for menn. Om du gikk glipp av arrangementet håper vi å kunne gi deg sjansen igjen neste år, for dette var både hyggelig, spennende og nyttig.
Karin og Linn ved bysten av Fredrikke Marie Qvam, med plakat hvor det står "min parole" 8. mars 2019
What would Fredrikke do? I år markerte vi 8. mars med #MinParole, du finner alle innleggene på vår instagramkonto @kunlikestillinginsta og på Facebook på @KUNlikestilling. Her finner du forresten mye rart av det vi holder på med og som ikke får plass i de vanlige nyhetsbrevene!
svart-hvitt-bilde fra Frognerparken, brukt i konferanseprogrammet til Istanbul-konferansen 1. november 2019
For tredje gang fikk vi æren av å arrangere markering av Norges ratifisering av Istanbulkonvensjonen, 1. november samlet nærmere 140 deltakere seg for å høre fra 12 av prosjektene under voldsprogrammet ved NOVA/OsloMet og NKVTS. Takk til Justis- og beredskapsdepartementet for spennende oppdrag og til alle innlederne for gode presentasjoner
Smilende kvinne med pride-flagg blir kysset på kinnet av en annen kvinne
Med publikasjoner og fagdager om kjønns- og seksualitetsmangfold har vi hatt en god grunn til å bli med på Pride-markeringer i hele landet, og det er jo helt klart den triveligste delen av jobben! 
Bilde fra presentasjonen av doavisa på Norske kvinners sanitetsforenings kvinnehelsekonferanse, Else Kåss Furuseth smiler bredt sammen med prosjektlederne
Første opplag av Doavisa er nå utsolgt, så mer enn 50 ungdomsskoler kan nå tilby elevene informasjon om kropp, kjønn, seksualitet og psykisk helse på do. Nytt opplag er på plass, og våre gode samarbeidspartnere i sanitetsforeningen kan bestille til de som måtte være interessert! (Innlegg om doavisa i Larvik kommer 5.50 inn i sendingen her, link til NRK nett-tv.)
KUN-gjengen smiler og gleder seg til nytt år
Så vi takker for et spennende år og ser fram til 2020. Vi skal blant annet jobbe likestilling i barnehager med Tsjekkia og Estland, nettverk mot menneskehandel og i et stort prosjekt om negativ sosial kontroll. 

Og så en julegave: her kommer en stillingsutlysning som vi ber dere spre - kanskje kjenner du vår nye kommunikasjonsrådgiver? (bilde av stillingsannonsen, åpnes i pdf). (Link til tekstversjon av utlysningen)
KUN har juleferie fra 20. desember, vi gleder oss til å se dere igjen i 2020!
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2019 Likestillingssenteret KUN, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp