Copy
Nyhetsbrev fra likestillingssenteret KUN
Åpne i din nettleser 
Nyhetsbrev 2, juni 2021. Likestillingssenteret KUN utgir 6 nyhetsbrev pr år. 

Sommerhilsen og 30-årsjubileum
I år er det 30-år siden KUN ble stiftet. Her kan du se den aller første logoen til stiftelsen Kvinneuniversitetet Nord. Vi skulle så gjerne hatt en stor feiring, men på grunn av at det fortsatt er mye usikkerhet knyttet til Covid-19, vil det begrenses til at ansatte og styret samles til feiring i uke 35. I tillegg vil vi markere jubileet gjennom en egen jubileumspodcast og en rekke digitale fagseminarer. Podcasten og  fagseminarene blir lagt ut i løpet av september og oktober, så her er det bare å glede seg!  

Vi ønsker dere alle en riktig god sommer! 

Nyansatt prosjektmedarbeider 
Vi har vært så heldige å få en nyansatt prosjektmedarbeider: Ann Rita Vestvatn skal jobbe med prosjektet Eldre og seksuell helse. Ann Rita har bakgrunn som spesialergoterapeut og har blant annet videreutdanning i folkehelsearbeid, demensomsorg og omsorg til eldre med psykiske lidelser.  Vi ønsker Ann Rita velkommen!

Vil du bli vår kollega?  
Vi har utlyst to ledige stillinger (100%) ved vårt kontor i Steigen: Rådgiver/ seniorrådgiver, og administrasjonsmedarbeider med ansvar for lønn og regnskap.

Søknadsfrist for begge stillingene er 19. juli. Les mer om jobbene i Finn-annonsene, og del gjerne!

Doavis for videregående

Doavisa for ungdomsskola ble så populær at vi utviklet en egen Doavis for videregående skole. I disse dager går første utgave av Doavisa i trykken. Les mer om prosjektet Doavisa på vår nettside eller last ned informasjonsbrosjyren om Doavisa for videregående her.  Kontakt oss gjerne på Doavisa@yahoo.com for å høre hvordan din ungdoms- og videregående skole kan få tilsendt Doavisa.

Doavis for voksenopplæringen

Doavis-konseptet er videreutviklet, og vi er i nå full gang med å lage en Doavis rettet mot nyankomne innvandrere. Vi har fått midler av IMDi til å lage en avis for elever på voksenopplæringa som komplementerer pensum og gir kvalitetssikret informasjon til elevene om tema som mange oppfatter som ømtålige og private, relatert til kropp, identitet, rettigheter og plikter. Tre ulike utgaver vil bli distribuert digitalt til alle voksenopplæringene i hele landet, slik at de som ønsker kan skrive ut og henge dem opp på do.

Skeiv-prosjektet videreføres
Skeiv er en grafisk novelle om og av skeive med minoritetsbakgrunn. Boka skal i løpet av 2021 presenteres på fagdager for skoleelever, lærere og andre som jobber med ungdom i Trøndelag og Troms. I tillegg skal vi utvikle fire korte filmsnutter. Disse vil bli utviklet i samarbeid med skeiv minoritetsungdom og skal ta for seg tema som er viktige og relevante for dem. Filmene skal brukes på skolebesøk og lignende. Du kan lese mer om prosjektet her. 

vår nettside kan du se utdrag fra boka, laste den ned digitalt eller bestille et eget eksemplar til deg selv eller noen du er glad i. 

Vi deltar på Arendalsuka
Likestillingssenteret KUN deltar på tre ulike arrangementer under Arendalsuka:
Panelsamtale: Er norske incels en hype? En åpen samtale om forskning på unge menn på internett
Panelsamtale: «Rasisme – ikke en problemstilling i vår kommune»
Rapportlansering: "Ingen bryr seg om oss"- psykisk helse og sosial kontroll blant unge minoritetsmenn 

To konferanser til høsten- hold av datoen! 

Til høsten har vi planlagt å holde to store konferanser:
Eldre og seksuell helse-konferansen vil holdes i Trondheim 1. oktober. 
Istanbulkonferansen vil holdes i Oslo 1. november i Oslo. Mer informasjon om konferansene kommer i neste nyhetsbrev.

Twitter
Facebook
Instagram
Copyright © 2019 All rights reserved

Our mailing address is:
post@kun.no 

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to <<Epost>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Likestillingssenteret KUN · Nordfoldveien 101 · Nordfold, 8286 · Norway

Email Marketing Powered by Mailchimp