Copy
Nyhetsbrev fra likestillingssenteret KUN
Åpne i din nettleser 
Nyhetsbrev 1, mars 2021. Likestillingssenteret KUN utgir 6 nyhetsbrev pr år. 

Mange prosjekter
Vi er i full gang med en rekke prosjekter, og på vår nye prosjektside kan du lese mer om hva vi holder på med akkurat nå, og hva som er på trappene. Blant annet trykker vi i disse dager opp en grafisk novellesamling til prosjektet "Jeg elsker, jeg velger". 

Skeiv og voldsutsatt? 
I mars lanserte vi veilederen Alle har rett til et liv uten vold, og den 18. mars hold vi også direktesendt fagdiskusjon på Facebook. I panelet var våre egne rådgivere, krisesentrene i Oslo og Salten,og aktivist og foredragsholder Ingrid Thunem. Sendinga ble tatt opp, og ligger ute her. 

Veilederen er rettet mot voldsutsatte og hjelpeapparatet, og sier noe om hva vold i nære relasjoner er. Veilederen kan lastes ned digitalt

 

Synlighet i media

Likestillingssenteret KUN har vært synlige i media en rekke ganger på nyåret, både med kronikker og intervjuer av våre ansatte. Temaene har blant annet vært 8. mars-kronikker, menn og kroppshår, og likestilling. 

På vår nettside finner du en oversikt over KUN i media. 

Er du 60 + eller helsepersonell til aldersgruppen?
Samarbeidsprosjektet Eldre og seksuell helse er i full gang med utvikling og gjennomføring av fagdager, e-læringsverktøy og videoproduksjon. Nettsiden www.eldreogseksuellhelse.no er lansert, og her vil vi i løpet av 2020 og 2021 legge ut all relevant informasjon fortløpende. 

Filmansvarlig Ibrahim Mursal leter etter deg som er 60+ og kunne tenkt deg å dele dine erfaringer om hva som er viktig innen temaet aldring og seksuell helse. Ved interesse eller spørsmål, kontakt Ibrahim Mursal på e-post eller telefon 47729915. 
Nettskole under utvikling
Likestillingssenteret KUN, Likestillingssenteret og Senter for Likestilling har slått seg sammen og laget Likestillingssentrenes nettskole. Her er vi i full gang med å utvikle nettkurs, som vil bli gjort tilgjengelig etterhvert som de er klare. 
Twitter
Facebook
Instagram
Copyright © 2019 All rights reserved

Our mailing address is:
post@kun.no 

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to <<Epost>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Likestillingssenteret KUN · Nordfoldveien 101 · Nordfold, 8286 · Norway

Email Marketing Powered by Mailchimp