Copy

Gelukkig nieuwjaar 

We gaan een spannend nieuw jaar tegemoet! Na zes maanden als directeur begin ik mijn draai te vinden en voor aankomend jaar hebben we als team mooie plannen gemaakt. Er gebeurt ontzettend veel op het gebied van ouderen en welzijn en dat is goed en hard nodig. Als Gouden Dagen juichen we toe dat er zo veel prachtige initiatieven zijn waarbij er voor en door ouderen gezorgd wordt dat we als maatschappij inclusief zijn, ongeacht je leeftijd.
 
In het aankomende jaar willen we dan ook weer vol energie gaan zorgen dat al die mooie initiatieven kunnen worden uitgevoerd. Dat kan niet zonder onze nooit aflatende inzet of de tomeloze energie van onze vrijwilligers. 
 
Vorig jaar hebben we bewezen dat we samen grootse dingen kunnen bereiken. Wensen kwamen uit. Van skydiven met ouderen tot campingdagen. Van samen koken tot haring happen. Van pianoconcerten tot lichtjestoeren. Het was geweldig! En dat wordt het dit jaar ook. Doet u weer mee? 
 

Liesbeth Gaasbeek
Directeur Gouden Dagen
ONTWIKKELINGEN

Opvolger van het Premieplan
Een dagje uit, een duofiets of een tovertafel? Deze prachtige initiatieven kunnen gerealiseerd worden met Voor de Ouderen, de opvolger van het Premieplan. Gouden Dagen helpt je graag bij het aanvragen van deze bijdrage en het voeren van je inzamelactie. Heb je interesse stuur dan een mail naar info@goudendagen.nl ovv Voordeouderen. 

Gouden Koffieconcerten on tour!
 
Even heerlijk genieten van een kopje koffie tijdens een intiem concert op een mooie locatie of juist iets dichter bij huis. Klinkt het u ook als muziek in de oren?

Laat uzelf verrassen tijdens een van de intieme concerten van de enthousiaste pianist Wouter Harbers. Zijn passie voor muziek en zijn missie om pianomuziek voor iedereen toegankelijk te maken, hebben in samenwerking met Stichting Gouden Dagen geleid tot een nieuwe serie gratis koffieconcerten. Gedurende deze optredens wordt u meegenomen op een reis van romantische klanken, waarbij poëzie, klassieke stukken en eigentijdse muziek samen smelten. Een unieke beleving waar u nog lang aan zult terug denken!
 
Wouter Harbers hoopt u ook te treffen bij een van zijn concerten. Ook bestaat de mogelijkheid dit spektakel in huis te halen. Noteert u alvast de volgende data in uw agenda en kijk voor meer informatie en alle concertdata op de website van Stichting Gouden Dagen. Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen via: info@goudendagen.nl
 
Circus Sijm in de zorg tourt weer!
In 2020 speelt Circus in de Zorg wederom bij instellingen door heel Nederland.
Op dit moment zijn er nog circa 25 speeldagen beschikbaar.
Kijk hier hoe u ze kunt boeken en hoeveel speeldagen er nog 'over' zijn.
AGENDA

Bij Gouden Dagen is er altijd iets te doen. Ook dit jaar plannen we weer mooi en inspirerende evenementen voor u:
 
30 januari 2020      

Beste coördinatoren,
 
Op donderdag 30 januari 2020 zal de Gouden Dagen Inspiratie dag plaatsvinden.
Nadere informatie over de locatie en de invulling van de workshops volgt!
 
Noteer vast deze datum in jullie agenda. Aanmelden kan hierrrrr: 
info@goudendagen.nl
GOUD IN ACTIE

Onze deelnemers zijn allemaal op hun eigen manier bezig met het vervullen van mooie wensen voor ouderen. Hier zijn we trots op en dit delen we maar al te graag.

Samen kerst vieren! Wat een feest bij ViVa Zorggroep in Forum II in Heerhugowaard! Eerst een fantastisch muziekoptreden van het Ritmisch Koor De Noord en aansluitend een Gouden Dagen-kerstdiner

Ook in Heemskerk werd in december de lichtjestoer gelopen. Circa 134 ouderen en 160 vrijwilligers liepen mee!! Een daverend succes waarvoor zelfs op nationale televisie aandacht was.

Lekker klussen in De Hofstaete. Met een speciaal apparaat werden plastic doppen omgevormd tot mooie parafernalia. De opbrengst gaat naar het opleiden van assistentiehonden. Er was ook muziek!   

Het eerste Gouden Dagen Kerstconcert van Gouden Dagen was groots! Of zoals pianist Wouter Harbers schrijft: ,,Het concert in Het Concertgebouw was zoals ik hoopte: alsof ik in m'n eigen droom was beland."

 

 

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de Gouden Dagen Facebookpagina en website voor nog meer Gouden momenten.

HET GOUDEN AANBOD 
 
Gouden Dagen zet zich samen met de Gouden Clubs en vrijwilligers in om ervoor te zorgen dat de eenzaamheid onder ouderen wordt tegengegaan en meer onder de aandacht komt.  
 
Leuk, maar hoe doen we dat dan? Die vraag wordt ons veelvuldig gesteld. In antwoord daarop is de Gouden Aanbod sheet opgesteld. Zo is binnen één oogopslag het actuele aanbod helder en herkenbaar. Zowel de jaarlijkse grotere events als de reguliere activiteiten. Middels deze sheets kunnen de gewenste activiteiten meteen worden aangevinkt en naar Gouden Dagen worden gestuurd. Gemakkelijk en zo is de administratie ook meteen up to date!
 
Hieronder volgt een kleine preview van de sheets. Het complete overzicht is via
info@goudendagen.nl op te vragen.

 
GOUDEN PARTNERS

Gouden Dagen kan als partner van de VriendenLoterij gebruik maken van het VriendenFonds. Dit fonds maakt hartenwensen mogelijk! Ken jij iemand – bijvoorbeeld een vrijwilliger, oudere of zeer gewaardeerde collega – die een steuntje in de rug kan gebruiken of zich ultiem inzet voor de samenleving? Laat het ons weten… dan melden we hem of haar aan bij het VriendenFonds. Stuur ons de volgende informatie toe (info@goudendagen.nl):
  • Voor wie is de wens? (voor- en achternaam)
  • Waarom gun je hem of haar een onvergetelijke ervaring? Geef een uitgebreide beschrijving (minimaal 300 woorden).
  • Wat is de hartenwens van deze persoon?
 
Wij dienen je wens in en houden je op de hoogte!
 
IN DE PERS

Lichtjestoer 
Het is weer tijd voor de jaarlijkse lichtjestoer in Heemskerk. Inmiddels een fenomeen waar niemand meer omheen kan. Zelfs Koffietijd besteedde tijd aan dit fenomeen.
Gouden Contact:
U kunt helaas niet op deze mail antwoorden. We helpen u graag verder via info@goudendagen.nl
of via het telefoonnummer: 030 633 14 98.

Stichting Gouden Dagen
Soestdijkseweg Zuid 217
3721 AD Bilthoven

Wilt u minder of geen e-mails van Gouden Dagen ontvangen?
U kunt hier uw voorkeuren aanpassen of meldt u af van de lijst.

Copyright © 2017 Stichting Gouden Dagen.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Gouden Dagen · Soestdijkseweg Zuid 217 · Bilthoven, Utrecht 3721 AD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp