Copy
Nieuwe ontwikkelingen samen aanpakken

De medische vervolgopleidingen hebben te maken met allerlei nieuwe ontwikkelingen. Denk aan Scherpbier 2.0, individualisering opleidingsduur, regionale samenwerken etc. Het valt niet mee om alle ontwikkelingen bij te houden. Maar het is wel noodzakelijk. Precies daarom begonnen we dit jaar met De Tweede Praktijk. Zodat we u kunnen helpen grote stappen vooruit te maken in de inrichting en ontwikkeling van uw opleiding, die passen bij uw dagelijkse praktijk. Met handige tools, zoals het professionaliseringsoverzicht verderop, en geaccrediteerde nascholing. Lees wat we voor u kunnen doen.

 

                Angelique van Bijsterveld                                                 Corry den Rooijen
Aangepast beleid Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) m.b.t. didactische scholing leden opleidingsgroep 
 
Nieuw beleid is dat sinds 1 juli 2016 bij elke erkenningsaanvraag bij de RGS een overzicht moet worden meegestuurd over de participatie van leden van de opleidingsgroep aan geaccrediteerde (onderwijskundige) professionaliseringsactiviteiten.

U kunt nu gratis een helder overzicht van professionaliseringsmogelijkheden voor de opleidingsgroep inclusief (plaatsvervangend) opleiders downloaden. Hierin vindt u suggesties met het aanbod van De Tweede Praktijk en andere aanbieders. Dit overzicht dient ter inspiratie en is niet uitputtend.
Download het professionaliseringsoverzicht

NIEUWE DATUM CONGRESTIVAL DE TWEEDE PRAKTIJK 

Vrijdag 19 mei 2017 van 14.00 - 18.00 uur

(4 accreditatiepunten)

FEEDBACK, SAMENWERKEN EN VERANDEREN IN DE OPLEIDINGSPRAKTIJK

Feedback geven aan aios is meer dan het toepassen van feedbackregels. We dagen u op het congrestival uit om met de systeembril op te kijken naar feedbackgeven, samenwerken en veranderen in de opleidingspraktijk.

Download het programma of klik hier voor meer informatie.
Direct aanmelden
Het coachboek voor opleiders

Drs. Corry den Rooyen (mede-eigenaar De Tweede Praktijk) en drs. Beatrijs de Leede, beiden opleidingskundige, ervaren trainer en coach schreven samen “Het coachboek voor opleiders”. Schrijf u in voor de masterclass coachen van aios en u ontvangt het boek gratis. Meer informatie  of meld u direct aan

Wilt u het boek bestellen? Stuur een mail naar info@detweedepraktijk.nl met daarin uw verzoek met vermelding van het bezorgadres. De kosten zijn €25,00 per exemplaar exclusief €4,00 verzendkosten. Na ontvangst van betaling krijgt u het boek toegestuurd.

AGENDA DE TWEEDE PRAKTIJK

De open masterclasses van De Tweede Praktijk stellen uw opleidingspraktijk centraal. We gaan aan de slag met uw eigen casuïstiek. In intensieve, korte trajecten van enkele dagdelen zoomen we in op reële situaties, doelstellingen en ontwikkelingen.

De masterclasses zijn bedoeld voor:
- Opleiders
- Plaatsvervangend opleiders
- Stagebegeleiders

Masterclass leidinggeven aan uw opleidingsgroep
Dinsdag 15 november 2016 (09.00 - 17.00 uur) en dinsdag 13 december 2016 (09.00 – 17.00 uur)
 
Masterclass coachen van aios (9 accreditatiepunten)
Donderdag 23 maart 2017 (17.00 – 20.00 uur) en vrijdag 24 maart 2017
(09.00 – 17.00 uur)
 
Zie voor meer informatie onze website: http://www.detweedepraktijk.nl/Agenda
Forward
Copyright © 2016 De Tweede Praktijk, All rights reserved.