Copy

CONGRESTIVAL DE TWEEDE PRAKTIJK

FEEDBACK, SAMENWERKEN EN VERANDEREN IN DE OPLEIDINGSPRAKTIJK 

Feedback geven aan aios is meer dan het toepassen van feedbackregels. We dagen u op het congrestival uit om met de systeembril op te kijken naar feedbackgeven, samenwerken en veranderen in de opleidingspraktijk.
 

Vrijdag 9 september 2016 van 14.00 - 18.00 uur

Direct aanmelden

       Speciale aanbiedingen:
  1. Met z'n tweeën naar het congrestival voor de prijs van een! Neem een collega-opleider, aios of ondersteuner uit uw ziekenhuis mee en betaal € 195,00 ex. BTW.
  2. Meld u aan voor de masterclass coachen van aios en krijg gratis toegang tot het congrestival.
Keuze uit de volgende workshops:

1. Workshop systeemdenken in de praktijk door dr. ir. Annet van den Hoek en drs. Esther Veldhuijzen van Zanten
Met behulp van eigen casuïstiek gaat u aan de slag met begrippen uit de systeemtheorie (patronen, paradoxen, beliefssystems en ontschuldigen) om het vervolgens in de eigen opleidingspraktijk te kunnen toepassen.

2. Workshop veranderkundige aanpak door prof. dr. Fedde Scheele en drs. Corry den Rooyen
Principe van olifantenpaadjes, scharrelruimte en de beweging die door bacteriën worden gecreëerd worden met behulp van eigen casuïstiek vertaald naar handvatten voor verandering in de eigen opleidingspraktijk. U wordt uitgedaagd om ingesleten patronen ter discussie te stellen. 

3. Workshop coachen van aios door drs. Beatrijs de Leede
In deze workshop gaat u oefenen met twee belangrijke coachingprincipes afgeleid van het systeemdenken, namelijk het hanteren van parallelle processen en communicatieposities in gesprekken met aios. U gaat ervaren hoe feedback geven hierin werkt. 

4. Workshop reflecteren in het kwadraat door Monique Bolung 
Hoe kunt u als opleider een aios aanzetten tot reflecteren en leren door kritisch feedback te geven met behoud van relatie. Uiteraard wordt u tijdens de workshop uitgedaagd om dit zelf te ervaren.    
Zie voor meer informatie onze website: http://www.detweedepraktijk.nl/Agenda
Forward
Copyright © 2016 De Tweede Praktijk, All rights reserved.