Copy

Uitnodiging jaarstart-borrel NAD

26 januari 16.00 – 17.30 uur
Raadhuisplein 1 Leidschendam

Het Netwerk Afvalwaterketen Delfland nodigt u van harte uit om samen het nieuwe NAD jaar af te trappen op 26 januari van 16.00 tot 17.30 in Leidschendam. Om 16:15 uur heet wethouder Nadine Stemerdink van Leidschendam iedereen welkom. Wij nodigen u graag uit om met ons het glas te heffen op dit nieuwe jaar.Voorafgaand aan deze jaarstart-borrel organiseren we een NAD kennisbijeenkomst. Deze staat in het teken van het uitwisselen van uitdagingen, do’s en don’ts van andere (afvalwater)regio’s in Nederland. De deelnemers aan deze bijeenkomst zijn ook bij de jaarstart van de NAD. Uiteraard bent u ook op de kennisbijeenkomst van harte welkom. Deze begint om 14.00 uur, op dezelfde locatie.


Aanmelden

Komt u met ons het glas heffen op het nieuwe jaar? Wilt u zich dan in verband met de catering vóór 20 januari 2017 aanmelden bij Hanny Vrieswijk: 06 21563727 of email: Hanny Vrieswijk.
 

Locatie en bereikbaarheid

We zijn te gast bij de gemeente Leidschendam–Voorburg. Het adres is Raadhuisplein 1, Leidschendam. Met openbaar vervoer pakt u bus 45 (vanaf Den Haag CS) of bus 46 (uit richting Voorschoten). Komt u met de auto dan is op het parkeerterrein van het nabijgelegen gemeentehuis en in de omliggende straten gratis parkeren mogelijk.
 

Vragen?

Heeft u nog vragen over de bijeenkomsten? Neem dan contact op met Hanny Vrieswijk.

Excursie bestuurders

Op 12 mei, de eerste dag van de Week van ons Water organiseert het NAD een excursie voor bestuurders. Genodigd zijn raads- en VV-leden, collegeleden, directeuren Dunea en Evides en de betrokken managers. De excursie gaat per bus en vertrekt in de namiddag. Tijdens een road-trip presenteren we de hele waterketen aan de hand van concrete projecten. In het voorjaar ontvangt u een persoonlijke uitnodiging.

Week van ons water: doe mee!

Tal van waterorganisaties (zoals Unie van Waterschappen, Vewin, gemeentes en waterschappen) organiseren van 12 t/m 21 mei 2017 weer een ‘Week van ons water’. Het thema is: water in en om het huis en waterkwaliteit. Bedoeld om landelijke aandacht te vragen voor het werken aan schoon en veilig water.Als aftrap organiseren we vanuit het NAD op vrijdag 12 mei een waterketen-excursie voor bestuurders. Aansluitend zou zaterdag 13 mei een mooie dag zijn om activiteiten van verschillende gemeenten onder de aandacht te brengen. Het NAD helpt graag bij de coördinatie en uitvoering van de communicatie hierover. Heeft u suggesties voor activiteiten op 13 mei? Geef het door aan  Nicky Struijker Boudier, communicatie NAD.
deel op facebook
Tweet
deel via email
deel via linkedIn


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Netwerk Afvalwaterketen Delfland · Gemeente Pijnacker - Nootdorp · Oranjeplein 1 · Pijnacker, ZH 2641 EZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp