Copy
Nog enigsinds twijfel of een Pronar wel de juiste machine is voor u?
Lees hieronder wat onze bestaande klanten te zeggen hebben over hun Pronar trommelzeef!
Van de Zandschulp Grond- en Sloopwerken (Rent4All Machineverhuur)
Pronar beste Prijs/Kwaliteit verhouding!

 
Gert van de Zandschulp, eigenaar van de Zandschulp Grond- en Sloopwerken uit Ede is sinds begin dit jaar in het bezit van een Pronar MPB 20.55. Van de Zandschulp is al heel wat jaren actief in het verhuren van allerlei bouwgerelateerde machines. Daarnaast is het bedrijf ook actief in het grond- en sloopwerk en de aannemerij. 
Het concept van de Pronar trommelzeef past het best bij ons!
 
Van de Zandschulp was zich al enige tijd aan het oriënteren op een trommelzeef, waar het bedrijf er steeds vaker een inhuurde voor het zeven van ingenomen grondstoffen. Daarnaast was er een redelijke drang aanwezig om de verhuurmarkt te betreden met een trommelzeef. Na het passeren van vele merken, paste het concept van de Pronar het beste, aldus Gert van Zandschulp.

Zo is het wisselen van de trommel echt een fluitje van een cent, is het brandstofverbruik erg gunstig (< 6L/H) en is de machine uitermate makkelijk te bedienen. Daarnaast is er goed nagedacht over de kleine dingen, zo kan bij deze zeefmachine de achterbumper gewoon blijven zitten tijdens het zeven,  is de bandsnelheid heel makkelijk in te stellen bij iedere band en kan de borstel op de trommel makkelijk ingesteld worden. Al deze kleine toevoegingen maken de machine erg aantrekkelijk!
Oplossingsgericht meedenken!
 
Buiten de Pronar machine is Van de Zandschulp ook erg te spreken over de service die Herwijnen Machinery Levert. Zo voelt de omgang met Herwijnen Machinery erg vertrouwd, wordt snel gehandeld bij vraagstukken en denkt Herwijnen Machinery vaak mee in oplossingen. Daarnaast zorgt Herwijnen Machinery met enige regelmaat voor werk, wat ook een leuke bijkomstigheid is, aldus Gert van de Zandschulp. 
 
In de toekomst wil van de Zandschulp graag zijn verhuurvloot uitbreiden met meerdere zeefmachines. Hiernaast ziet de cijfers die van de Zandschulp Herwijnen Machinery en de machine toekende.

van de Zandschulp 
TEL: 0318-484855
EMAIL: 
info@vandezandschulp.nl
 
HAK BV Alblasserdam.
Het totaalplaatje klopt gewoon!
 
Piet Hak, eigenaar van Hak B.V. uit Alblasserdam is eveneens eigenaar van een Pronar MPB 20.55. Piet kon op de recycling beurs in Gorinchem vorig jaar de zeefmachine niet  aan zich voorbij laten gaan voor het aanbod dat Herwijnen Machinery hem deed. Het totaalplaatje klopte gewoon, aldus Piet Hak.
Ook Hak B.V. vond in Pronar de beste Prijs/Kwaliteit verhouding!

Hak B.V. uit Alblasserdam is een veelzijdig bedrijf, waar zei naar eigen zegge, geen nee verkopen op het gebied van grond, weg- en waterbouw. De klant volledig ontzorgen is wat belangrijk is voor Hak B.V. en dat doen zei dan ook. Daarnaast is Hak erg actief of het gebied van specialistisch grondwerk met aspecten als diep ontgraven en onderwaterbeton. Waar Hak B.V. zelf regelmatig zeefwerk had, waren zei niet echt op zoek naar een zeefmachine. Maar zoals Piet Hak het zegt "alles aan de machine klopte en voor de aanbieding die ik kreeg, kon ik hem niet laten staan". Ook Hak B.V. vond in de Pronar de beste Prijs/Kwaliteit verhouding.

Op de vraag waarom Piet Hak nou juist onze trommelzeef heeft gekocht antwoorde hij: "Het was het totaalplaatje dat klopte, de eerlijke uitleg, de solide bouw van de zeefmachine, de beste merk componenten die op de machine zijn bevestigd, het gunstige brandstofverbruik, de kennis die aanwezig was over de machine en de prijs natuurlijk. 

 

Geen grote verhalen die niet nagekomen zijn!
 
Nu terug kijkend, is Piet Hak erg te spreken over zijn Pronar zeefmachine en ook over de aanpak van Herwijnen Machinery. Hij benadrukt dat Herwijnen Machinery goed meedenkt bij vraagstukken snelle en goede service verleend, geen grote verhalen ophangt die niet nagekomen worden en dat de zeefmachine meer dan prima functioneert. De capaciteit is hoog, brandstofverbruik erg laag en daarnaast is de zeefmachine uitermate gemakkelijk te bedienen. Ook Piet Hak benadrukt dat hij in de Pronar de beste prijs/kwaliteit verhouding vond. 
 
In de toekomst wil ook Hak B.V. graag zijn verhuurvloot uitbreiden met meerdere zeefmachines. Hiernaast ziet de cijfers die Hak B.V. ons en de machine toekende.

Hak B.V.
TEL: 078-6912351
EMAIL: 
info@hakbv.nl

 
Meer informatie: http://www.herwijnenmachinery.nl/pronar-trommelzeven/

Bel gerust onze klanten op om nogmaals te vragen wat zei vinden van hun Pronar trommelzeef.
Copyright © 2016 Herwijnen Machinery B.V., All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp