Copy
View this email in your browser

In deze nieuwsbrief

- Zaterdag de kick-off met programma
- Tickets voor de kick-off
- Promo researchED Nederland 2022
- Aankomende evenementen 
Zaterdag de KICK-OFF van researchED Nederland 2022! 
Deze week is het eindelijk zover! Zaterdag is onze kick-off voor researchED Nederland 2022 en jij kunt daar bij zijn! Bestel snel een ticket voor €5,00 of een ticket voor researchED Nederland op 18 juni 2022 en kijk de kick-off gratis mee. De kick-off is online te bekijken en je kan op ieder moment aanhaken. 

Benieuwd welke thema’s er aan bod zullen komen en welke onderwijsexperts er zullen aanschuiven? Via de onderstaande knop vind je het complete programma!
Programma 15 januari 2022
Tickets KICK-OFF
Wil je een los ticket bestellen voor 15 januari? Dat kan! Voor €5,00 heb je een ticket en krijg je toegang tot de kick-off van researchED Nederland. Daarnaast kan je met jouw ticket de kick-off drie maanden lang terugkijken! Klik op de onderstaande knop voor de tickets. 
Online ticket voor 15 januari 2022
Promo researchED Nederland 2022
Bekijk hierboven de promo van researchED Nederland 2022
Aankomende evenementen 
Bevragen en Feedback - 27 januari 2022

Door leerlingen na 3 weken vakantie te controleren op begrip verzamel je in korte tijd, veel informatie. Hierop baseer je dan je volgende stap van het leerproces. Moet je de lesstof nog eens uitleggen, misvattingen aanpakken of juist versnellen?

Op 27 januari worden in het Doorloopjes webinar Bevragen en Feedback meer op onderzoek gebaseerde technieken besproken. Aanmelden kan via de onderstaande knop. 

researchED Nederland maakt het Doorloopjes-initiatief mogelijk vanuit haar missie leraren in contact te brengen met onderzoek van over de hele wereld.
Aanmelden voor de webinar
researchED Nederland 2022 - 18 juni 2022

Op 18 juni is het weer zo ver: het leukste en leerzaamste onderwijsfeestje van het jaar. We strijken wederom neer in Nijkerk voor een nieuwe editie van researchED Nederland. Grote onderwijsnamen en aanstormend talent, uit binnen- en buitenland, met de praktijkklei aan de voeten en met de neus diep in relevant onderwijsonderzoek, dit zal terug te vinden zijn in de line-up!
Tickets researchED Nederland 2022
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Copyright © 2022 researchED Nederland, All rights reserved.


Wilt u veranderen hoevaak u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw voorkeuren bijwerken of u afmelden voor deze e-mails.