Copy
View this email in your browser
Zaterdag 23 oktober 2021 
Thomas More Hogeschool, Mechelen
Zaterdag is het eindelijk zover!
Aanstaande zaterdag gaat de eerste editie van researchED België van start! 

Wij als organisatie en onze topsprekers kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen. Je kan verschillende sessies volgen van onder anderen: Tom Bennett, Gino Camp, Anny Cooreman, Helena Taelman en nog veel meer! 

Ben jij benieuwd welke topsprekers nog meer zullen aanwezig zijn en een sessie verzorgen op zaterdag 23 oktober? Het programma je downloaden via de onderstaande knop. Wees erbij en mis het niet!
Klik hier voor het programma (pdf)
Online tickets
Het programma van alle sessies die 23 oktober online bij te wonen zijn staat klaar! Klik hier om uit te vinden welke sprekers te zien zijn op onze streams. Als online bezoeker krijg je voor €25,- toegang tot ons online platform. Hier kan je tot 31 januari 2022, op je eigen gemak, alle sessies terugkijken!* Wie wil dat nou niet?
Klik hier om een online ticket aan te schaffen
Fysieke tickets 
Wil jij alle sprekers in levende lijve ontmoeten? Wil jij geïnspireerd worden door collega's en netwerken? Kom dan aanstaande zaterdag naar het Thomas More College! Er zijn nog voldoende fysieke tickets beschikbaar. Je kunt het programma hier downloaden.

Mocht je een sessie gemist hebben, dan is dat geen probleem. Na het evenement krijg je toegang tot ons online platform om alle sessies terug te kijken. * 
Klik hier om een fysiek ticket aan te schaffen
* In verband met de auteursrechten, kan het zijn dat sommige sessies niet worden opgenomen of maar tijdelijk beschikbaar zijn. Dit zal aangegeven worden op ons platform bij iedere sessie of op ons programma.

De researchED Nederland Podcast


De komende weken staat 'De researchED Nederland Podcast' in het teken van researchED België. Op dit moment is de vierde aflevering van seizoen 2 te beluisteren! 

Seizoen 2, Aflevering 5 - Daniel Muijs: Over de macht van methodemakers en leraareffectiviteit

In de laatste aflevering richting researchED België van 23 oktober in Mechelen, is Daniel Muijs onze gast. Als voormalig hoofd van Ofsted (onderwijsinspectie Engeland) laat hij zijn licht schijnen over het belang van een beroepsgroep leraren die methode-onafhankelijk kan werken: van uitvoerder naar architect en het belang van een kennisrijk curriculum. Uiteraard komt ook zijn eigen sessie van 23 oktober aan bod, waarin hij verder zal ingaan op wat onderzoek zegt over leraareffectiviteit. Tot in Mechelen!

De podcast is te beluisteren via AnchorSpotify en YouTube
Daniel Muijs: Over de macht van methodemakers en leraareffectiviteit
Klik hier voor de podcast
Sprekers
Voor deze editie nodigen we een mix van sprekers uit. Bekende namen uit de onderwijskundige onderzoekswereld, maar ook jonge onderzoekers en leraren die graag delen hoe zij de uitkomsten van onderzoek integreren in hun lespraktijk. Meer weten...
Leerkracht Nederlands Secondair Onderwijs,
Institut de la Sainte Famille d’Helmet
 
Docent / Onderzoeker,
Arteveldehogeschool

Professor,
University of Lisbon
Diensthoofd onderwijsontwikkeling,
Karel de Grote Hogeschool
Klik hier voor het programma (pdf)
Promo researchED België 2021
Benieuwd naar de sessie die Simon Mensaert zal verzorgen op 23 oktober? Bekijk hieronder dan Simon's promo!
Simon Mensaert
"Klasmanagement in de praktijk: SODAPLUS''
Klik hier voor tickets
Aankomende evenementen 
researchED België - 23 oktober 2021
 
In het najaar zet researchED voor het eerst voet aan wal in België met een dagvullende conferentie bij de Thomas More-hogeschool in Mechelen. 

Wil jij een ticket voor researchED België bemachtigen? Klik dan om de onderstaande knop.
Klik hier voor tickets
Webinar gedrag & relaties - 15 november 2021
 
Met trots presenteren wij in samenwerking met doorloopjes.nl dit schooljaar 8 doorloopjes-webinars. Deze webinar vindt plaats op 15/11 (15:30 en 19:30) en gaat over het thema gedrag en relaties. Meer informatie en aanmelden kan via onderstaande knop. 
 
Meer informatie en aanmelden
AOb 'Een Klasse Apart - 27 november 2021
 
De grootste onderwijsvakbond van ons land viert feest!

De AOb viert zijn jubileum in de Theater Buitensoos in Zwolle op zaterdag 27 november. In samenwerking met researchED bieden we een inspirerende dag aan met workshops en lezingen. 

Meer informatie
researchED Nederland - 15 januari 2022
 
researchED Nederland komt er weer aan!

15 januari is het weer zover! Het grootste onderwijs evenement van Nederland gaat weer los. Spraakmakende sprekers zullen ook deze keer weer een dag vol interessante sessies neerzetten op het Corlaer College te Nijkerk.

Wil jij spreken op ons evenement? Klik op de onderstaande button om een sessievoorstel in te dienen! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. 

Sessievoorstel indienen
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Copyright © 2021 researchED Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.