Copy
View this email in your browser
Zaterdag 18 juni 2022 researchED Nederland
In deze nieuwsbrief:
Leestip! - Preview Maxine Herinx & Mila Bammens - Tickets -
S
prekers op rEDNL22 Agenda
Leestip! 
Goed gedrag is het begin van goed leren. Alle leerlingen verdienen klaslokalen waar het rustig en veilig is, en iedereen waardig met elkaar omgaat. Het is een van de belang- rijkste taken van de leraar om zo’n ruimte te creëren.

Maar dit gaat niet vanzelf. Het is niet voldoende om te zeggen dat leerlingen zich moeten gedragen, goed gedrag zal weloverwogen en met veel inspanning moeten worden aangeleerd.

Regie in de klas is een praktische gids die leraren hierbij helpt. Praktisch, wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op de expertise van geweldige leraren van over de hele wereld. Het staat vol met strategieën, tips en gedegen adviezen, waar iedere leraar – nieuw of ervaren – iets mee kan.

Tom Bennett is voormalig docent, gedragsdeskundige en oprichter van researchED. Hij schreef diverse publicaties over gedrag in de les en is een veelgevraagd internationaal spreker.
Bestel hier het boek 'regie in de klas'
Preview
Benieuwd waar de sessie van Maxine Herinx & Mila Bammens over gaat? Bekijk hieronder de preview van zijn sessie!
Maxine Herinx & Mila Bammens
over de sessie met als titel:
Hoe bespreek je terrorisme en politiek geweld in de klas?
Ben jij al geabonneerd op ons Youtube-kanaal? Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe previews/video's!
Klik hier voor Youtube
Online tickets
Onze online tickets zijn tot 1 april 2022 te bestellen voor €25,- per ticket. Daarna gaan we over op een reguliere prijs t.w.v. €40,-. Dit is dus je kans om nog snel een online ticket aan te schaffen voor een leuke prijs! 

Je krijgt online toegang tot 42 sessies op de dag zelf. Ook kun je na 18 juni in je eigen tijd sessies terugkijken*, zodat je je niet hoeft te vervelen tijdens je zomervakantie.
Klik hier om een online ticket aan te schaffen
Fysieke tickets 
Wil jij alle sprekers in levenden lijve ontmoeten? Wil jij geïnspireerd worden door collega's en netwerken? Er zijn nog voldoende fysieke tickets beschikbaar.

Mocht je een sessie gemist hebben, dan is dat geen probleem. Na het evenement krijg je toegang tot ons online platform om alle sessies terug te kijken. * 
Klik hier om een fysiek ticket aan te schaffen
* In verband met de auteursrechten, kan het zijn dat sommige sessies niet worden opgenomen of maar tijdelijk beschikbaar zijn. Dit zal aangegeven worden op ons platform bij iedere sessie of op ons programma.
Sprekers
Tijdens researchED Nederland kom je gevestigde namen tegen die hun laatste inzichten delen en daar graag met leraren over in gesprek gaan. We bieden ook kansen aan jonge onderzoekers die relevant onderzoek komen delen! Meer weten.. 

Senior adviseur & trainer, Sardes

Geeft de sessie: ''De Brede School Academie: bewezen betere kansen voor leerlingen met een taalachterstand.''
Zij-instromer / Leerkracht groep 5, AWBR / Alles in 1 school de Zeeheld

Geeft de sessie: ''Evidence Informed én Experience Based, werkt dat?''
Martijn Leensen

Docent natuurkunde, Stedelijk Gymnasium
Den Bosch


Geeft de sessie: ''De interactieve advance organizer.''
Docent, Aventus

Geeft de sessie: ''Het belang van Vavo voor tweedekans onderwijs en de strijd tegen thuiszitters''
Klik hier voor meer sprekers en thema's
Aankomende evenementen 
Doorloopjes webinar  - 15 maart 2022

Tom Sherrington (onderwijsexpert en schrijver van het boek Walkthrus) en Tine Hoof (onderzoeker & trainer effectief leren en studeren) nemen je mee in wat je kan doen als leerlingen de les niet snappen of de stof slecht onthouden in het webinar de tien instructieprincipes van Rosenshine. Als jij je onderwijspraktijk wilt verbeteren kunnen deze tien technieken jou helpen. Je hoort hier alles over op 23 februari. Zij gaan o.a. in op het stellen van vragen en het dagelijks, wekelijks en maandelijks herhalen van lesstof. 
Aanmelden webinar
researchED Nederland 2022 - 18 juni 2022

Op 18 juni is het weer zo ver: het leukste en leerzaamste onderwijsfeestje van het jaar. We strijken wederom neer in Nijkerk voor een nieuwe editie van researchED Nederland. Grote onderwijsnamen en aanstormend talent, uit binnen- en buitenland, met de praktijkklei aan de voeten en met de neus diep in relevant onderwijsonderzoek, dit zal terug te vinden zijn in de line-up!
Bestel hier jouw ticket!
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Copyright © 2022 researchED Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.