Copy
View this email in your browser
Zaterdag 27 november 2021
Buitensoos, Zwolle
researchED + AOb = samen nog meer impact!
Op 27 november viert de grootste onderwijsvakbond van ons land haar 25-jarig jubileum.

Toen we met researchED een halfjaar geleden werden benaderd door de AOb om hen te helpen met het inhoudelijk deel van hun congres, hoefden we daar niet lang over na te denken. Daar waar we met researchED de impact op ons onderwijs kunnen vergroten door een stevige focus op meer evidence-informed onderwijs, zullen we dat niet nalaten.

Met trots presenteren we samen met de AOb dan ook het inhoudelijk programma voor aanstaande 27 november, waar iedereen welkom is. Binnen vijf thema’s schotelen we met sprekers uit zowel de wetenschap als het klaslokaal een programma voor dat laveert tussen de basisschool, de universiteit en alles daar tussenin en dat interessant is voor zowel de leraar of de schoolleider en de onderwijsassistent of de onderwijsonderzoeker.

Tim Surma, Per Ivar Kloen en Christian Bokhove, Merel van Vroonhoven, Maike Douglas en Paul Baan, Maxine Herinx & Mila Bammens, Ton van Haperen en nog veel meer. Check deze link voor meer informatie over het programma en de gratis toegang, zowel voor AOb-leden als voor niet-leden. Zien we je daar?
Meer informatie
Sprekers
Per-Ivar en Christian Bokhove zullen onder andere een sessie verzorgen op zaterdag 27 november over 'Evidence informed: waar is de bijsluiter?'.

Christian Bokhove 
Associate Professor, University of Southampton
 

Per-Ivar Kloen
Docent, De Populier Den Haag
 
Aanmelden AOb jubileumcongres
Aankomende evenementen 
Webinar gedrag & relaties - 15 november 2021
 
Met trots presenteren wij in samenwerking met doorloopjes.nl dit schooljaar 8 doorloopjes-webinars. Deze webinar vindt plaats op 15/11 (15:30 en 19:30) en gaat over het thema gedrag en relaties. Meer informatie en aanmelden kan via onderstaande knop. 
 
Meer informatie en aanmelden
researchED Nederland - 15 januari 2022
 
researchED Nederland komt er weer aan!

15 januari is het weer zover! Het grootste onderwijs evenement van Nederland gaat weer los. Spraakmakende sprekers zullen ook deze keer weer een dag vol interessante sessies neerzetten op het Corlaer College te Nijkerk.

Wil jij spreken op ons evenement? Klik op de onderstaande button om een sessievoorstel in te dienen! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. 

Sessievoorstel indienen
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Copyright © 2021 researchED Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.