Copy
View this email in your browser
Zaterdag 27 november 2021
Buitensoos, Zwolle
researchED + AOb = samen nog meer impact!
Met trots presenteren we samen met de AOb het inhoudelijk programma voor aanstaande 27 november, waar iedereen welkom is. Binnen vijf thema’s schotelen we met sprekers uit zowel de wetenschap als het klaslokaal een programma voor dat laveert tussen de basisschool, de universiteit en alles daar tussenin en dat interessant is voor zowel de leraar of de schoolleider en de onderwijsassistent of de onderwijsonderzoeker.

Tim Surma, Per Ivar Kloen en Christian Bokhove, Merel van Vroonhoven, Maike Douglas en Paul Baan, Maxine Herinx & Mila Bammens, Ton van Haperen en nog veel meer. Check deze link voor meer informatie over het programma en de gratis toegang, zowel voor AOb-leden als voor niet-leden.

Zien we je daar?
Meer informatie

De researchED Nederland Podcast


De komende weken staat 'De researchED Nederland Podcast' in het teken van het AOb-jubileum. Op dit moment is de eerste aflevering van seizoen 3 te beluisteren! 

Seizoen 3, Aflevering 1 - Ton van Haperen: In de eerste aflevering van een serie van drie richting het researchED-deel op het AOb-congres op 27 november is Ton van Haperen onze gast. Hoe staat de leraar ervoor en hoe zijn we daar als leraren toe gekomen? In zijn sessie op het AOb-congres met als titel ‘Sterke besturen, zwakke leraren’ gaat Ton in op de krachtverhoudingen en de uitwerking van die krachtverhoudingen.

De podcast is te beluisteren via AnchorSpotify en YouTube
Klik hier voor de podcast
Sprekers
Marieke van Geel en Maxe Rijk zullen onder andere een sessie verzorgen op zaterdag 27 november over 'Kijken naar en praten over differentiatie met ADAPT' en 'Kansengelijkheid en burgerschap vanuit de vmbo-kansklas'.

Marieke van Geel
Universitair Docent & Onderzoeker,
Universiteit Twente & Hogeschool KPZ
 

Maxe de Rijk
Docent & vakgroepleider Persoonsvorming & Socialisatie, coördinator leerjaar 1, schrijver, 
Mundus College Amsterdam
Aanmelden AOb jubileumcongres
Aankomende evenementen 
Webinar gedrag & relaties - 15 november 2021
 
Met trots presenteren wij in samenwerking met doorloopjes.nl dit schooljaar 8 doorloopjes-webinars. Deze webinar vindt plaats op 15/11 (15:30 en 19:30) en gaat over het thema gedrag en relaties. Meer informatie en aanmelden kan via onderstaande knop. 
 
Meer informatie en aanmelden
researchED Nederland - 15 januari 2022
 
researchED Nederland komt er weer aan!

15 januari is het weer zover! Het grootste onderwijs evenement van Nederland gaat weer los. Spraakmakende sprekers zullen ook deze keer weer een dag vol interessante sessies neerzetten op het Corlaer College te Nijkerk.

Wil jij een ticket aanschaffen voor researchED Nederland 2022? Dat kan! Je hebt de keuze uit een fysiek ticket en een online ticket. 

Ticket bestellen
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Copyright © 2021 researchED Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.