Copy
View this email in your browser
In deze nieuwsbrief:
Dit was rEDNL23 - Geef je mening over rEDNL23 - Informatie over terugkijken en presentaties - De researchED Nederland PodcastOnderwijs in het nieuws - Leestip - Agenda
Dit was researchED Nederland 2023
Wauw. Wat was het een mooie dag afgelopen zaterdag in Nijkerk! Met 99 sessies door bijna 150 sprekers was het onze grootste editie ooit.
Dat zagen we ook in de opkomst. Honderden bezoekers, zowel fysiek als online, zijn er van begin tot eind bij geweest. Gedurende de dag en in de dagen erna hebben we zoveel positieve geluiden gehoord.

Aan alle bezoekers: dankjewel! We hopen je volgend jaar graag weer te zien bij researchED Nederland 2024.

Bij deze willen we ook de sprekers, de vele vrijwilligers, het Corlaer College en alle mensen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd nogmaals heel erg bedanken. Zonder jullie was deze dag niet mogelijk geweest!
Geef je mening over researchED Nederland 2023
Heb jij afgelopen zaterdag, fysiek of online, researchED Nederland 2023 bezocht? Dan willen we jou vragen om onze enquête in te vullen. Dit duurt ± 5 minuten. De resultaten gebruiken we om onze congressen te kunnen verbeteren en om inzicht te krijgen in de tevredenheid van de bezoekers.
Vul hier de enquête in
Informatie over terugkijken en presentaties
Ook dit jaar kunnen tickethouders een deel van de sessies terugkijken. Maandag zijn we meteen begonnen met het afmonteren en klaarmaken van alle opgenomen sessies, van welke de sprekers hebben aangegeven dat ze voor bepaalde tijd terug te kijken zijn. Dit neemt ongeveer 1 á 2 weken in beslag. Sommige sessies zullen maar een week terug te zien zijn, andere sessies blijven beschikbaar om terug te kijken tot 3 maanden nadat ze online komen. Wanneer de sessies beschikbaar zijn ontvangen tickethouders hierover een mail. Ook zullen we het aankondigen op social media.
Klik hier voor terugkijken
Was je er afgelopen zaterdag niet bij, maar wil je alsnog wel sessies teruglijken? Dat kan! We verkopen nog steeds online tickets, waarmee je alle beschikbare sessies vanuit je eigen stoel kan bekijken.
Klik hier voor tickets
Niet alleen zijn er sessies beschikbaar voor terugkijken, ook zijn er meerdere presentaties te downloaden. Zo heb je een aanvulling op je aantekeningen en kun je bijvoorbeeld collega's makkelijk bijpraten.
We hebben een pagina ingericht waar je de presentaties kan vinden. Zodra we meer ontvangen van de sprekers voegen we deze meteen toe.
Download hier de presentaties
De researchED Nederland Podcast
In aanloop naar researchED Nederland 2023 hebben we een aantal podcasts opgenomen met onderwijsprofessionals als Paul Kirschner en Iliass El Hadioui.
Jan van de Ven heeft met ze gesproken over de onderwijsactualiteit en over hun sessie tijdens researchED Nederland 2023.

Heb je ze gemist?
Beluister of bekijk ze dan via de knoppen hieronder. 
Beluister de podcasts
Bekijk de podcasts
Onderwijs in het nieuws
Bonden willen maximaal 22 lesuren per week in vo

AOb-bestuurder Jelmer Evers wil deze onderhandelingsronde voor een nieuwe cao duidelijke afspraken om paal en perk te stellen aan de hoge werkdruk. Hij wil een maximum van 22 lesuren per week vastleggen in de cao: 720 lesuren per jaar.
Lees hier het volledige artikel
Leestip 

Feedback in de klas

Boek van Stijn Vanhoof en Geert Speltincx

Feedback in de klas brengt je naar de essentie en maakt van feedback een wezenlijk onderdeel van je lesaanpak. Vertrekkend vanuit een helder kader en aan de hand van een eenvoudig vijfstappenplan, schenkt het boek je tal van mogelijkheden om het leren van je leerlingen te activeren. De vele praktijkvoorbeelden stellen je in staat om meteen in je klas aan de slag te gaan.
Koop het boek hier
Agenda
Op dit moment is de agenda even leeg. Zodra er weer iets op de planning staat zullen we dat hier laten weten.
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2023 researchED Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.