Copy
View this email in your browser
Zaterdag 15 januari 2022 
Corlaer College, Nijkerk
Er zijn nog volop tickets beschikbaar voor dit grootse onderwijs evenement!
Een grote groep topsprekers maken hun opwachting en kunnen niet wachten om hun verhaal met iedereen te delen. De volgende onderwerpen zullen o.a. aan bod komen: pedagogiek, didactiek, passend onderwijs, etc. We zijn ervan overtuigd dat iedereen met een passie voor onderwijs zeer blij gaat worden van de programmering!

Wil jij een ticket bestellen voor het evenement? Dat kan! Kijk vervolgens mee vanuit het klaslokaal of kom naar het Corlaer College en ontmoet de sprekers in real-life. 
Klik hier voor #rEDNL22 tickets

Een researchED-bezoeker in beeld 

In deze rubriek brengen we iedere keer een bezoeker in beeld. Elke nieuwsbrief weer iemand anders en elk op een andere manier verbonden met researchED Nederland. 
 
Jos Reulen
Docent Verpleegkunde bij Curio Zorg en Welzijn
 
''In 2015 ben ik via sociale media bij researchED Nederland gekomen, Ik heb sindsdien geen enkele bijeenkomst overgeslagen.''
Hoe ben jij bij researchED Nederland uitgekomen?
In 2015 ben ik via sociale media bij researchED Nederland gekomen. Ik heb sindsdien geen enkele bijeenkomst overgeslagen. Niet alleen mijn netwerk is sindsdien gegroeid, maar ook mijn kennis en kunde qua lesgeven. Het mooie van researchED  Nederland is dat alle edities mij zoveel enthousiasme geven dat ik elke keer weer wil terugkomen, het is mijn onderwijsfeestje van het jaar.
Welke sessie heeft op jou het meeste indruk gemaakt en waarom?
Het mooie van researchED Nederland, is dat er zoveel gepassioneerde mensen komen vertellen over een onderwerp en dat er elke ronde meerdere sessies zijn die je wilt meemaken. Dit is meteen ook elke keer een nadeel, je moet keuzes maken. De laatste researchED die ik bezocht heb was in België. Een hele goede, inspirerende sessie van Erik Meester over curriculum ontwerp in het PO, en dit terwijl ik in het MBO werk. Ik ben van mening dat ik bij elke sessie de vertaalslag naar mijn eigen onderwijs dien te maken, en dat lukt ook elke keer.

Voor mij was de meest verrassende sessie, die ik in België heb mogen bezoeken, die van Simon Mensaert van SODAplus. Een sessie om leerlingen positieve ervaringen te geven. Ik werd getipt om deze bijeenkomst bij te wonen en ik vond het een erg goede bijeenkomst. Ik ben nu aan het denken/ bekijken op welke manier ik dit kan gaan toepassen in mijn onderwijs.
Waarom zou jij researchED Nederland aanraden bij collega's?
Binnen het onderwijs zijn er vele bijscholingbijeenkomsten. Ik heb veel van deze bijeenkomsten gevolgd, maar sinds ik naar researchED Nederland ga, merk ik dat ik echt iets leer maar ook blijf doorleren. Naar aanleiding van een bijeenkomst neem je later weer contact op met de spreker, die geeft extra uitleg, je leest boeken over het onderwerp, spreekt er met anderen over en het onderwerp gaat leven. Dit is precies de manier waarop menig directielid hoopt om onderwijzend personeel te stimuleren en te motiveren. Op deze manier wordt het onderwijs wat ik geef beter van kwaliteit.

Het mooie van researchED is ook dat je in aanraking komt met andere sectoren van het onderwijs, waar ook erg mooie ontwikkelingen plaatsvinden. Daar kan je zoveel van leren, als je zelf de vertaalslag maakt naar je eigen onderwijs. Samen maken we op deze manier ons onderwijs beter.
Laat het (onderwijs)vlammetje ontbranden en kom naar het jaarlijks onderwijsfeestje bij researchED Nederland. 
Lijkt het je leuk om jouw ervaringen rondom researchED Nederland te delen in de rubriek 'bezoeker in beeld' of ga je voor de eerste keer naar ons evenement? Klik op de onderstaande knop en laat het ons weten! We komen graag met jou in contact. 
Ervaringen delen researchED Nederland
Fysieke tickets 
Wil jij alle sprekers in levende lijve ontmoeten? Wil jij geïnspireerd worden door collega's en netwerken? Er zijn nog voldoende fysieke tickets beschikbaar.

Mocht je een sessie gemist hebben, dan is dat geen probleem. Na het evenement krijg je toegang tot ons online platform om alle sessies terug te kijken. * 
Klik hier om een fysiek ticket aan te schaffen
Online tickets
Tijdens researchED Nederland 2022 is het mogelijk om de sessies fysiek of op afstand bij te wonen. Als online bezoeker krijg je voor €25,- toegang tot ons online platform. Hier kan je tot 3 maanden na het evenement, op je gemak, alle sessies terugkijken!* Wie wil dat nou niet?
Klik hier om een online ticket aan te schaffen
* In verband met de auteursrechten, kan het zijn dat sommige sessies niet worden opgenomen of maar tijdelijk beschikbaar zijn. Dit zal aangegeven worden op ons platform bij iedere sessie of op ons programma.
Sprekers
Voor deze editie nodigen we een mix van sprekers uit. Bekende namen uit de onderwijskundige onderzoekswereld, maar ook jonge onderzoekers en leraren die graag delen hoe zij de uitkomsten van onderzoek integreren in hun lespraktijk. Meer weten...
Daury Jansen 

Wetenschappelijk Docent Onderwijswetenschappen,
Erasmus Universiteit Rotterdam
 
Leraar,
Basisschool De Vuurvogel te Helmond

Leraar,
Hyperion Lyceum Amsterdam
Universitair Docent & Onderzoeker,
Universiteit Twente & Hogeschool KPZ
Klik hier voor meer sprekers en thema's
Kijktip van researchED Nederland 
De researchED Nederland Podcast - Naomi Smits & Esther Stol
Ben jij al geabonneerd op ons YouTube-kanaal? Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe video's!
Klik hier voor YouTube
Aankomende evenementen 
researchED Nederland - 15 januari 2022
 
researchED Nederland komt er weer aan!

15 januari is het weer zover! Het grootste onderwijsevenement van Nederland gaat weer los. Spraakmakende sprekers zullen ook deze keer weer een dag vol interessante sessies neerzetten op het Corlaer College te Nijkerk.

Wil jij een ticket aanschaffen voor researchED Nederland 2022? Dat kan! Je hebt de keuze uit een fysiek ticket en een online ticket. 

Tickets bestellen
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Copyright © 2021 researchED Nederland, All rights reserved.


Wilt u veranderen hoevaak u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw voorkeuren bijwerken of u afmelden voor deze e-mails.