Copy
View this email in your browser
In deze nieuwsbrief:
Preview Paul Kirschner - LeestipOnline tickets - Fysieke tickets
S
prekers op rEDNL22 Agenda
Online tickets
Vandaag is de laatste dag dat je een online ticket kunt bestellen voor €25,-! Vanaf morgen zullen we de online tickets voor €40 aanbieden. 
Je kunt dan thuis een selectie maken uit alle online sessies en vanaf je bank of stoel luisteren en actief meedoen via de chat.
Naderhand sessies terugkijken kan ook!

Je krijgt online toegang tot 42 sessies op de dag zelf. Ook kun je na 18 juni in je eigen tijd sessies terugkijken*, zodat je je niet hoeft te vervelen tijdens de zomervakantie. Bovendien ben je dan extra goed voorbereid op het nieuwe schooljaar!
Klik hier om een online ticket aan te schaffen
Preview
Benieuwd waar de sessie van Paul Kirschner over gaat? Bekijk hieronder de preview van zijn sessie!
Preview Paul Kirschner
Ben jij al geabonneerd op ons YouTube-kanaal? Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe previews/video's!
Klik hier voor YouTube
Leestip 
Hannah Bijlsma en Mirjam Keyser, beiden bekend als spreker voor researchED Nederland,  hebben met hun boek "Erken de ongelijkheid : de kracht van diversiteit in onderwijsteams" vorige week de prijs "BESTE ONDERWIJSBOEK VAN 2021" gewonnen.
Dat is een mooie prestatie!

Dit boek is een pleidooi voor het benutten van uiteenlopende leraarvaardigheden in het onderwijs. Meer variatie in functies biedt mogelijkheden om de school een stabiele basis van kwaliteit te geven. Dit komt het leren van leraren én het leren van leerlingen ten goede en versterkt dus de onderwijskwaliteit op een school.

Ook is er een poster bij het boek. Download de poster.

Bestel het boek hier
Fysieke tickets 
Wil jij alle sprekers in levenden lijve ontmoeten? Wil jij geïnspireerd worden door collega's en netwerken? Voor €65,- kun je erbij zijn!
Er zijn nog voldoende fysieke tickets beschikbaar.


Mocht je een sessie gemist hebben, dan is dat geen probleem. Na het evenement krijg je toegang tot ons online platform om alle sessies terug te kijken.
Klik hier om een fysiek ticket aan te schaffen
* In verband met de auteursrechten kan het zijn dat sommige sessies niet worden opgenomen of maar tijdelijk beschikbaar zijn. Dit zal aangegeven worden op ons platform bij iedere sessie of op ons programma.
Sprekers
Tijdens researchED Nederland kom je gevestigde namen tegen die hun laatste inzichten delen en daar graag met leraren over in gesprek gaan. We bieden ook kansen aan jonge onderzoekers die relevant onderzoek komen delen! Meer weten.. 

Senior researcher, Universiteit Maastricht

  Geeft de sessie: ''NRO: De gevolgen van COVID-19 voor de leergroei van leerlingen in het basisonderwijs."
 
Dean van de School of Education and Society bij Academica University of Applied Sciences, en gastprofessor aan de University of Southampton en het Excel-centrum van de Thomas More Hogeschool

  Geeft de sessie: ''Het Nederlands Kennis Curriculum: kennisrijke kansen voor alle leerlingen.'' samen met Alex Kok en Erika Mathijsen.
Alex Koks

Manager Blended Research & Development, Academica University of Applied Sciences
  
Geeft de sessie: ''Het Nederlands Kennis Curriculum: kennisrijke kansen voor alle leerlingen.'' samen met Daniël Muijs en Erika Mathijsen.
Leerkracht & Onderwijskundig teamleider, Opmaat Groep
 
Geeft de sessie: ''Het Nederlands Kennis Curriculum: kennisrijke kansen voor alle leerlingen.'' samen met Alex Kok en Daniël Muijs.
Klik hier voor meer sprekers en thema's
De researchED Nederland Podcast
De komende weken staat 'De researchED Nederland Podcast' in het teken van de researchED Nederland kick-off. De kick-off 'onderwijskwaliteit - de lat omhoog' vond plaats op zaterdag 15 januari 2022. 

Luister vanaf nu naar de tweede aflevering van de bonuspodcast met Naomi Smits, Hannah Bijlsma en Sezgin Cihangir

De podcast is te beluisteren via AnchorSpotify en YouTube
Klik hier voor de podcast
Aankomende evenementen 
Lancering Doorloopjes 2 - 14 april 2022

Werken aan onderwijsverbetering? Dat doen leraren graag goed én samen. Wil je je eigen lespraktijk blijven versterken, maar dan met concrete hulp? Na het succes van Doorloopjes 1, volgt nu een EduCAUTION Special voor Doorloopjes 2. Die nog meer handvatten geeft om meer te bereiken met evidence informed handelen binnen het onderwijs. 

In een avondvullend programma op 14 april gaan Meesters met Dromen Emin Kececi en Yasin Yaylali & Lotte Leijdekkers in gesprek met bekende onderwijsexperts en onderzoekers.

Tijdens deze live show kom je alles te weten over de inhoud van Doorloopjes 2 en hoe je de nieuwe tools die je worden aangereikt kunt inzetten.

In Pakhuis de Zwijger in hartje Amsterdam is beperkt plek, dus reserveer jouw plekje snel via de website van Pakhuis de Zwijger én ontvang als eerste het nieuwste exemplaar (gratis) van Doorloopjes 2 bij binnenkomst. Kan je er niet fysiek bij zijn? Dan kan je de show ook online volgen!

Plek reserveren voor de lancering
regionale researchED en VOG  - 29  september 2022

Op 29 september organiseert de Veluwse Onderwijsgroep samen met researchED Nederland een inspirerend onderwijscongres voor al het onderwijspersoneel van de Veluwse Onderwijsgroep.

Op het congres komen onderwijsonderzoek en onderwijspraktijk bij elkaar. Met elkaar gaan we op zoek naar onderwijsvernieuwing gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Op het programma komen grote onderwijsnamen te staan aangevuld met sessies vanuit de Veluwese onderwijsgroep. Er gebeurt veel op het gebied van onderwijsvernieuwing ook binnen de Veluwse onderwijsgroep en dat willen we met elkaar delen.

Wil jij met de collega's van de Veluwse Onderwijsgroep in gesprek over onderwijsvernieuwing en een presentatie houden? Schrijf je dan in om een sessie te verzorgen.

Voor alle mensen die niet bij de Veluwse Onderwijsgroep horen hebben we goed nieuws: jullie kunnen er online bij zijn! Op die manier wordt de berg aan informatie gedeeld met iedereen die geïnteresseerd is. Samen kunnen we het Nederlandse onderwijs verbeteren!

Aanmelden als spreker
researchED Nederland 2022 - 18 juni 2022

Op 18 juni is het weer zo ver: het leukste en leerzaamste onderwijsfeestje van het jaar. We strijken wederom neer in Nijkerk voor een nieuwe editie van researchED Nederland. Grote onderwijsnamen en aanstormend talent, uit binnen- en buitenland, met de praktijkklei aan de voeten en met de neus diep in relevant onderwijsonderzoek, zullen terug te vinden zijn in de line-up!
Bestel hier jouw ticket!
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Copyright © 2022 researchED Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.