Copy
View this email in your browser
Zaterdag 15 januari 2022 
Corlaer College, Nijkerk
Ben jij erbij op zaterdag 15 januari 2022?
De voorbereidingen zijn in volle gang! Wij kunnen bijna niet wachten op het leukste en leerzaamste evidence-informed onderwijsfeestje van het jaar.
Grote onderwijsnamen en aanstormend talent, uit binnen- en buitenland, met de praktijkklei aan de voeten en met de neus diep in relevant onderwijsonderzoek, wij gaan ervoor zorgen dat dit allemaal terug te vinden is in de line-up.
Meer informatie
Online tickets
Tijdens researchED Nederland 2022 is het mogelijk om de sessies fysiek of op afstand bij te wonen. Als online bezoeker krijg je voor €25,- toegang tot ons online platform. Hier kan je tot 3 maanden na het evenement, op je gemak, alle sessies terugkijken!* Wie wil dat nou niet?
Klik hier om een online ticket aan te schaffen
Fysieke tickets 
Wil jij alle sprekers in levende lijve ontmoeten? Wil jij geïnspireerd worden door collega's en netwerken? Er zijn nog voldoende fysieke tickets beschikbaar.

Mocht je een sessie gemist hebben, dan is dat geen probleem. Na het evenement krijg je toegang tot ons online platform om alle sessies terug te kijken. * 
Klik hier om een fysiek ticket aan te schaffen
* In verband met de auteursrechten, kan het zijn dat sommige sessies niet worden opgenomen of maar tijdelijk beschikbaar zijn. Dit zal aangegeven worden op ons platform bij iedere sessie of op ons programma.

De researchED Nederland Podcast


Door het annuleren van het AOb-congres en de actuele corona-situatie, schuiven we de geplande podcasts in aanloop naar dit congres ook op naar het voorjaar 2022. Hopelijk zijn we snel terug met een serie in aanloop naar ons eigen #rEDNL22 evenement van 15 januari :crossed_fingers:.
 
Uiteraard zijn er nog genoeg afleveringen om terug te luisteren. Heb jij alle 13 afleveringen van De researchED Nederland Podcast al beluisterd? Zo waren o.a. Demi van Doorn, Erik Meester, Paul Kirschner, Kristel Vanhoyweghen bij ons te gast! 

Benieuwd? Klik hieronder op de button en beluister nu alle afleveringen!

De podcast is te beluisteren via AnchorSpotify en YouTube
Klik hier voor de podcast
Sprekers
Voor deze editie nodigen we een mix van sprekers uit. Bekende namen uit de onderwijskundige onderzoekswereld, maar ook jonge onderzoekers en leraren die graag delen hoe zij de uitkomsten van onderzoek integreren in hun lespraktijk. Meer weten...
Onderwijstrainer en leerkracht,
Shirley Snip Onderwijstrainingen en advies, SKO West-Friesland
 
Docent wiskunde,
Alkwin Kollege

Charlotte Goulmy

Docent,
Aventus
Leerkracht SO,
Speciaal Onderwijs Kampen
Klik hier voor meer sprekers en thema's
Aftermovie researchED België 2021
Aftermovie #rEDBE21
Klik hier voor #rEDNL22 tickets
Aankomende evenementen 
GEANNULEERD
AOb 'Een Klasse Apart - 27 november 2021
 
Helaas heeft AOb door de ontwikkelingen rondom corona het congres van 27 november moeten annuleren. Uiteraard willen wij samen met hen dit jubileum alsnog graag met jullie vieren in 2022! Uiteraard met het mooie programma dat voor nu gepland stond. AOb kom snel met meer informatie. 
Meer informatie
researchED Nederland - 15 januari 2022
 
researchED Nederland komt er weer aan!

15 januari is het weer zover! Het grootste onderwijs evenement van Nederland gaat weer los. Spraakmakende sprekers zullen ook deze keer weer een dag vol interessante sessies neerzetten op het Corlaer College te Nijkerk.

Wil jij een ticket aanschaffen voor researchED Nederland 2022? Dat kan! Je hebt de keuze uit een fysiek ticket en een online ticket. 

Tickets bestellen
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Copyright © 2021 researchED Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.