Copy
View this email in your browser
Zaterdag 19 juni 2021 
Speciale aankondiging:
De researchED Nederland Podcast, is vanaf nu te beluisteren!
 
Jan van de Ven gaat in de eerste aflevering met René Kneyber in gesprek over wat er bovenop de onderwijsstapel moet liggen bij de aanstaande formatie. Ze blikken vooruit op de sessie over feedback die Kneyber op 19 juni op het researchED-podium komt brengen. Luister mee en laat weten wat je ervan vindt!

De podcast is te beluisteren via Anchor, Spotify en YouTube
Aflevering 1 - René Kneyber 
Klik hier voor de podcast

Een researchED bezoeker in beeld 

In deze rubriek brengen we iedere keer een bezoeker in beeld. Elke nieuwsbrief weer iemand anders en elk op een andere manier verbonden met researchED Nederland. 

Tommy Derksen
Docent en I-coach bij MBO Utrecht.
 
"De keuze is reuze en er is echt voor iedereen wat te vinden.'' 
Hoe ben jij bij researchED uitgekomen?

Via Twitter heb ik een paar jaar geleden kennis kunnen maken met researchED en was ik te laat met kaarten kopen. Collega’s waar ik goed contact mee heb uit verschillende sectoren gingen wel en hadden alleen maar enthousiaste verhalen. Het jaar daarna had ik wel mijn kaarten en snapte ik ook wel precies waarom die collega’s zo enthousiast zijn. Dit jaar dus ook geen moment getwijfeld om mijn kaarten te kopen.
Waar kijk je naar uit als je naar het programma van 19 juni kijkt?

Dat is altijd het moeilijkste aan researchED. Het programma is heel divers en eigenlijk wil ik ongeveer alles wel zien. Als het tijdschema er eenmaal is dan is het altijd lastig kiezen. Voor mezelf is de inbreng vanuit het MBO heel aantrekkelijk en zou ik graag naar Manon Toonen-van Hernen gaan. Als I-coach lijkt me de sessie bij Lucelle Comvalius heel interessant maar uiteindelijk wil je toch bijna alles wel zien.
Waarom zou jij researchED aanraden bij je collega's?

De keuze is reuze en er is echt voor iedereen wat te vinden. Kiezen is het lastigste dus je kan je de hele dag goed vermaken. De sessies heb ik altijd als heel praktisch ervaren waardoor je niet alleen veel inspiratie en kennis kan ophalen maar ook hoe dit in de praktijk uit kan pakken. Afsluitend heb ik heel veel contacten op kunnen doen en veel bevlogen collega’s kunnen zien en mee kunnen sparren. Hopelijk zie ik jou dus ook bij researchED Nederland.

Sprekers

Voor deze bijzondere editie nodigen we een mix van sprekers uit. Bekende namen uit de onderwijskundige onderzoekswereld, maar ook jonge onderzoekers en leraren die graag delen hoe zij de uitkomsten van onderzoek integreren in hun lespraktijk. Meer weten..
Lucelle Comvalius

Docent,
Groevenbeek
Onderwijsontwikkelaar,
Radboud Universiteit.
Marleen Kil-Punt

Projectcoördinator en leerkracht Explora,
PCPO Midden Brabant 
Paul Ket

Docent wiskunde,
Leidsche Rijn College
Klik hier voor tickets

Promo researchED

Abonneer je op ons Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video's. 
Margreet Mulder
Goed leren schrijven en debatteren om te kunnen lezen

Aankomende evenementen 

researchED Nederland - 19 juni 2021 
We verheugen ons enorm op de landelijke researchED conferentie van 2021. We organiseren op zaterdag 19 juni researchED Nederland 2021. Live te volgen vanuit de huiskamer/klaslokaal of fysiek op het Corlear College te Nijkerk.

Tickets kan je bestellen via de onderstaande button. 
Klik hier voor tickets
researchED België - 23 oktober 2021
In het najaar zet researchED voor het eerst voet aan wal in België met een dagvullende conferentie bij de Thomas More-hogeschool in Mechelen. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de onderstaande button. 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Spotify
Spotify
Copyright © 2021 researchED Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.