Copy
View this email in your browser
Zaterdag 15 januari en 18 juni 2022 
Corlaer College, Nijkerk
18 januari 2022: nieuwe datum researchED Nederland 2022
Wellicht zal het niet als een verrassing komen gezien de huidige maatregelen, maar we gaan researchED Nederland uitstellen. Gelukkig hebben we meteen een nieuwe datum namelijk 18 juni 2022. Dankzij de flexibiliteit van de sprekers nemen we vrijwel het hele programma mee naar de nieuwe datum en als extraatje organiseren we op de oorspronkelijke datum een online live researchED-uitzending met een keynote van Paul Kirschner en drie themasessies met verschillende experts.

Hieronder kan je het programma bekijken voor zaterdag 18 juni 2022. Wil je meer informatie over het evenement? Klik dan hier
Programma 18 juni 2022
Online extraatje op 15 januari 2022!
Om alle tickethouders en iedereen die 15 januari in de agenda had geblockt toch een beetje tegemoet te komen, verzorgen we op die dag een live online programma vanuit onze researchED-studio. Allemaal online te bekijken en te beluisteren vanaf je luie stoel, tijdens een wandeling of waar dan ook. Na een keynote van Paul Kirschner neemt gespreksleider Jan van de Ven je mee aan een tafel met verschillende onderwijsexperts. Breek gerust in via de chat en laat aan de hand van een aantal stellingen zien hoe jij tegen de onderwijsthema’s aankijkt.

Benieuwd welke thema’s er aan bod zullen komen en welke onderwijsexperts er zullen aanschuiven? Via de onderstaande knop vind je het complete programma!
Programma 15 januari 2022
Wil je een ticket bestellen voor 15 januari? Dat kan! Voor €5,00 heb je een ticket en krijg je toegang tot de online live uitzending van researchED Nederland. Klik op de onderstaande knop voor de tickets. 
Online ticket voor 15 januari 2022

Een researchED-bezoeker in beeld 

In deze rubriek brengen we iedere keer een bezoeker in beeld. Elke nieuwsbrief weer iemand anders en elk op een andere manier verbonden met researchED Nederland. 
Michel Verschuren

Docent Geschiedenis, examinator staatsexamen en sectorconsulent voor de Algemene Onderwijsbond
 
''Op ontspannen wijze beleef je de sessies en ga je naar huis met een tas vol inspiratie en kennis.''
Hoe ben jij bij researchED Nederland uitgekomen?
Via Twitter heb ik een groep met onderwijscollega’s met wie ik veel spar over onderwijs. Zij moedigden mij aan om naar researchED NL 2021 te komen. Eerst nog online, maar toen won ik een kaartje voor mijn verjaardag. Dat laatste was een prachtig cadeau. Wat een kwaliteit, kennis en kunde trof ik op die dag. Het sterkte mij als leraar en de wijze waarop ik in het onderwijs sta. Dankzij de sessies op researchED kan ik richting mijn collega’s en leidinggevende nog beter onderbouwen waarom ik mijn onderwijs inricht zoals ik doe.
Welke sessie heeft op jou het meeste indruk gemaakt en waarom?
De sessies van Kristel Vanhoyweghen en Pedro de Bruyckere vond ik erg leerzaam. De ‘Wijze Lessen’ zijn belangrijke bouwstenen die al het onderwijspersoneel zouden moeten weten. Het gaf mij meer inzicht in de wijze waarop leerlingen lesstof aanpakken en hoe je hun cognitieve belasting beheersbaar houdt. Het plezier en hoge niveau van Pedro’s presentatie werkt aanstekelijk en zette mij aan tot nadenken. Sowieso was ik onder de indruk van de gedrevenheid en expertise van de sprekers. Een bijzondere vermelding is voor de sessies van Lusanne Stap op researchED NL juni 2021, waar een ruimte vol expert ademloos luisterde naar een persoonlijk en bevlogen verhaal van een onderwijsprofessional en Gert Verbrugghen die laat zien wat Gewoon Goed Onderwijs (Conrad Berghoef 2021) inhoudt in de praktijk op basis van evidence informed werken.
Waarom zou jij researchED Nederland aanraden bij collega's?
Je zit gemakkelijk in een onderwijsbubbel op je eigen school. Naar buiten toe kijken is een uitdaging. researchED maakt dit met de onlinesessies, maar zeker ook de fysieke bijeenkomsten zeer toegankelijk. Laatste keer nam ik een collega mee en hij was aan het einde van de dag enthousiast geworden. Hij had nieuwe inzichten en zijn netwerk van collega’s uitgebreid. Bovenal is het een heel leuke dag. Op ontspannen wijze beleef je de sessies en ga je naar huis met een tas vol inspiratie en kennis.
Lijkt het je leuk om jouw ervaringen rondom researchED Nederland te delen in de rubriek 'bezoeker in beeld' of ga je voor de eerste keer naar ons evenement? Klik op de onderstaande knop en laat het ons weten! We komen graag met jou in contact. 
Ervaringen delen researchED Nederland
Fysieke tickets 
Wil jij alle sprekers in levende lijve ontmoeten? Wil jij geïnspireerd worden door collega's en netwerken? Er zijn nog voldoende fysieke tickets beschikbaar.

Mocht je een sessie gemist hebben, dan is dat geen probleem. Na het evenement krijg je toegang tot ons online platform om alle sessies terug te kijken. * 
Klik hier om een fysiek ticket aan te schaffen voor 18 juni 2022
Online tickets
Tijdens researchED Nederland 2022 is het mogelijk om de sessies fysiek of op afstand bij te wonen. Als online bezoeker krijg je voor €25,- toegang tot ons online platform. Hier kan je tot 3 maanden na het evenement, op je gemak, alle sessies terugkijken!* Wie wil dat nou niet?
Klik hier om een online ticket aan te schaffen voor 18 juni 2022
* In verband met de auteursrechten, kan het zijn dat sommige sessies niet worden opgenomen of maar tijdelijk beschikbaar zijn. Dit zal aangegeven worden op ons platform bij iedere sessie of op ons programma.
Sprekers
Voor deze editie nodigen we een mix van sprekers uit. Bekende namen uit de onderwijskundige onderzoekswereld, maar ook jonge onderzoekers en leraren die graag delen hoe zij de uitkomsten van onderzoek integreren in hun lespraktijk. Meer weten...
Kees Broekhof 

Senior adviseur & Trainer,
Sardes 

Zij-instromer / Leerkracht groep 5,
AWBR / Alles in 1 school de Zeeheld
 

Docent,
Radboud Universiteit
Amber Walraven

Universitair docent,
Radboud Docenten Academie
 
Klik hier voor meer sprekers en thema's
Kijktip van researchED Nederland 
De researchED Nederland Podcast - Gert Verbrugghen
Ben jij al geabonneerd op ons YouTube-kanaal? Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe video's!
Klik hier voor YouTube
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Copyright © 2021 researchED Nederland, All rights reserved.


Wilt u veranderen hoevaak u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw voorkeuren bijwerken of u afmelden voor deze e-mails.