Copy
View this email in your browser
Zaterdag 15 januari 2022
Corlaer College, Nijkerk
researchED België zit er weer op!
Afgelopen zaterdag was de allereerste editie van researchED België. Wat was dit een groot succes met alle sprekers en bezoekers! Tot 1 februari 2022, kunnen alle bezoekers 36 sessies terugkijken. Je kunt nog steeds een ticket aanschaffen en op je gemak de sessies terugkijken. 
Ticket researchED België terugkijken
researchED Nederland 2022

Op 15 januari is het weer zo ver: het leukste en leerzaamste evidence-informed onderwijsfeestje van het jaar. We strijken wederom neer in Nijkerk voor een nieuwe editie van researchED Nederland. We zijn al druk bezig om een programma samen te stellen waar onderwijsonderzoek en onderwijspraktijk bij elkaar komen, simpelweg omdat dat wat ons betreft de meest kansrijke manier is om onderwijs zo goed mogelijk te maken. Grote onderwijsnamen en aanstormend talent, uit binnen- en buitenland, met de praktijkklei aan de voeten en met de neus diep in relevant onderwijsonderzoek, wij gaan ervoor zorgen dat dit allemaal terug te vinden is in de line-up.

Meer informatie researchED Nederland 2022
Online tickets
Tijdens researchED Nederland 2022 is het mogelijk om de sessies fysiek of op afstand bij te wonen. Als online bezoeker krijg je voor €25,- toegang tot ons online platform. Hier kan je tot 3 maanden na het evenement, op je gemak, alle sessies terugkijken!* Wie wil dat nou niet?
Online tickets
Fysieke tickets 
Wil jij alle sprekers in levende lijve ontmoeten en al al jouw vragen stellen? Kom dan zaterdag 15 januari naar het Corlaer College! Er zijn voldoende fysieke tickets beschikbaar. 
Fysieke tickets
* In verband met de auteursrechten, kan het zijn dat sommige sessies niet worden opgenomen of maar tijdelijk beschikbaar zijn. Dit zal aangegeven worden op ons platform bij iedere sessie of op ons programma.

De researchED Nederland Podcast

Heb jij alle 12 afleveringen van De researchED Nederland Podcast al beluisterd? Zo waren o.a. Pedro De Bruyckere, Daniel Muijs, Paul Kirschner, Inge de Wolf bij ons te gast! 

Benieuwd? Klik hieronder op de button en beluister nu alle afleveringen!

De podcast is te beluisteren via AnchorSpotify en YouTube
Klik hier voor de podcast
Aftermovie researchED Nederland 2021
Bekijk hieronder de aftermovie van researchED Nederland 2021! Krijg hierdoor een idee hoe het is om het grootste onderwijsevenement van Nederland bij te wonen. 
Klik hier voor tickets
Aankomende evenementen 
Webinar gedrag & relaties - 15 november 2021
 
Met trots presenteren wij in samenwerking met doorloopjes.nl dit schooljaar 8 doorloopjes-webinars. Deze webinar vindt plaats op 15/11 (15:30 en 19:30) en gaat over het thema gedrag en relaties. Meer informatie en aanmelden kan via onderstaande knop. 
 
Meer informatie en aanmelden
AOb 'Een Klasse Apart - 27 november 2021
 
De grootste onderwijsvakbond van ons land viert feest!

De AOb viert zijn jubileum in de Theater Buitensoos in Zwolle op zaterdag 27 november. In samenwerking met researchED bieden we een inspirerende dag aan met workshops en lezingen. 

Meer informatie
researchED Nederland - 15 januari 2022
 
researchED Nederland komt er weer aan!

15 januari is het weer zover! Het grootste onderwijs evenement van Nederland gaat weer los. Spraakmakende sprekers zullen ook deze keer weer een dag vol interessante sessies neerzetten op het Corlaer College te Nijkerk.

Wil jij spreken op ons evenement? Klik op de onderstaande button om een sessievoorstel in te dienen! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. 

Sessievoorstel indienen
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Copyright © 2021 researchED Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.