Copy
View this email in your browser
Zaterdag 15 januari 2022 
Corlaer College, Nijkerk
Er zijn nog volop tickets beschikbaar voor dit grootse onderwijs evenement!
Een grote groep top sprekers, maken hun opwachting en kunnen niet wachten om hun verhaal met iedereen te delen. De volgende onderwerpen zullen o.a. aan bod komen: pedagogiek, didactiek, passend onderwijs, etc. Wij denken dat er voor iedere leraar wel een geschikte sessie zal zijn op zaterdag 15 januari 2022.  

Wil jij een ticket bestellen voor het evenement? Dat kan! Kijk vervolgens mee vanuit het klaslokaal of kom naar het Corlaer College en ontmoet de sprekers in real-life. 
Klik hier voor #rEDNL22 tickets

Een researchED bezoeker in beeld 

In deze rubriek brengen we iedere keer een bezoeker in beeld. Elke nieuwsbrief weer iemand anders en elk op een andere manier verbonden met researchED Nederland. 
 
Cathelijne Anten
Leraar primair onderwijs
 
'Er is geen betere studiedag denkbaar dan researchED.'
Hoe ben jij bij researchED Nederland uitgekomen?
Op Twitter ben ik al een paar jaar veel in contact met leraren en docenten. Ik was regiocoördinator voor POinactie. Ik denk dat ik via die actieve twitteraars op researchED ben gewezen. Eerlijk gezegd weet ik het niet meer. Ik kan mij niet meer voorstellen dat er een tijd was waarin researchED niet bestond. 
Welke sessie heeft op jou het meeste indruk gemaakt en waarom?
De sessies van Sarah Bergsen en Lusanne Stap maakten veel indruk. Sarah Bergsen vertelde hoe er op hun po-school met een korte, intensieve interventie enorme sprongen werden gemaakt met memoriseren en automatiseren. Waarbij zij ook bereid waren om hun kennis met andere scholen te delen. Lusanne Stap vertelde hoe zij haar onderwijs ontwerpt, gebaseerd op o.a. EDI, Bordwerk en de Leitnerbox. Eigenlijk hoe je met veel lezen, oefenen en evalueren je onderwijs steeds weer kunt verbeteren.  
Waarom zou jij researchED Nederland aanraden bij collega's?
Er is geen betere studiedag denkbaar dan researchED Nederland. Sessies gegeven door mensen die weten waar ze het over hebben, zich baseren op onderzoek, de verbinding zoeken met de praktijk en die het zelfs al voor jou getest hebben. Gelukkig kun je veel sessies nog terugkijken want als je ergens spijt van krijgt is het dat je niet alles tegelijk live kunt volgen.
Lijkt het je leuk om jouw ervaringen rondom researchED Nederland te delen in de rubriek 'bezoeker in beeld' of ga je voor de eerste keer naar ons evenement? Klik op de onderstaande button en laat het ons weten! We komen graag met jou in contact. 
Ervaringen delen researchED Nederland
Fysieke tickets 
Wil jij alle sprekers in levende lijve ontmoeten? Wil jij geïnspireerd worden door collega's en netwerken? Er zijn nog voldoende fysieke tickets beschikbaar.

Mocht je een sessie gemist hebben, dan is dat geen probleem. Na het evenement krijg je toegang tot ons online platform om alle sessies terug te kijken. * 
Klik hier om een fysiek ticket aan te schaffen
Online tickets
Tijdens researchED Nederland 2022 is het mogelijk om de sessies fysiek of op afstand bij te wonen. Als online bezoeker krijg je voor €25,- toegang tot ons online platform. Hier kan je tot 3 maanden na het evenement, op je gemak, alle sessies terugkijken!* Wie wil dat nou niet?
Klik hier om een online ticket aan te schaffen
* In verband met de auteursrechten, kan het zijn dat sommige sessies niet worden opgenomen of maar tijdelijk beschikbaar zijn. Dit zal aangegeven worden op ons platform bij iedere sessie of op ons programma.
Sprekers
Voor deze editie nodigen we een mix van sprekers uit. Bekende namen uit de onderwijskundige onderzoekswereld, maar ook jonge onderzoekers en leraren die graag delen hoe zij de uitkomsten van onderzoek integreren in hun lespraktijk. Meer weten...

Leerkracht PO,
Flores
 
Trainer & adviseur,
Toetsrevolutie
Renske de Kleijn

Universitair Docent,
UMC Utrecht
Dr.,
Serendip Onderzoek & Advies
Klik hier voor meer sprekers en thema's
Kijktip van researchED Nederland 
De researchED Nederland Podcast - Inge de Wolf
Ben jij al geabonneerd op ons Youtube-kanaal? Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe video's!
Klik hier voor Youtube
Aankomende evenementen 
researchED Nederland - 15 januari 2022
 
researchED Nederland komt er weer aan!

15 januari is het weer zover! Het grootste onderwijs evenement van Nederland gaat weer los. Spraakmakende sprekers zullen ook deze keer weer een dag vol interessante sessies neerzetten op het Corlaer College te Nijkerk.

Wil jij een ticket aanschaffen voor researchED Nederland 2022? Dat kan! Je hebt de keuze uit een fysiek ticket en een online ticket. 

Tickets bestellen
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Copyright © 2021 researchED Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.