Copy
PÅ SVENSKA
Sairaalaklovnit ry | Sjukhusclowner rf

Uutiskirje – kesäkuu 2016             Nyhetsbrev på svenska här

Sairaalaklovnien kevätkausi on kohta lopuillaan. Tammi-kesäkuun aikana kiertopäiviä sairaaloissa oli kaikkiaan 275. Heinäkuun ajan klovnitoiminta on tauolla ja elokuussa palaamme taas sairaaloiden käytäville nenät punaisina.

Kulunut kevät on ollut hieno ja kiireinen. Tapasimme kollegoita maailmalta seminaarissa Lissabonissa ja kotimaassa uusia klovnitohtoreita valmistui Turkuun.
 
Kiitos kaikille tukijoillemme, toiminta on pystytty pitämään käynnissä koko alkuvuoden suunnitellusti ja Turkuun on nyt vihdoin avattu kauan kaivattu toinen toimintapäivä. Viikoittaisia klovnipäiviä on nyt yliopistollisissa sairaaloissa yhteensä yksitoista. Hienoa!!!
 
Arvokasta on se, että monet tukijamme ovat pysyneet mukanamme jo vuosia. Erityinen klovnikumarrus teille ja tervetuloa mukaan kaikki uudet tukijat – teitä tarvitaan!

Sairaalaklovniseminaari Lissabonissa

Kansainvälinen ”Health Care klovniyhteisö ” täyttää 30 vuotta!

Nykymuotoinen sairaalaklovnitoiminta on saanut alkunsa New Yorkissa 80-luvun lopulla, ja sittemmin se on levinnyt lähes kaikkialle maailmaan. Maaliskuussa Lissabonissa järjestettiin Healthcare Clowning International Meeting, johon osallistui yli kolmesataa sairaalaklovnia ja työntekijää eri järjestöistä maailman eri kolkilta. Hienoa oli huomata, kuinka samanlaista työ on maantieteellisestä sijainnista huolimatta. Tietoa, osaamista ja kokemuksia oli helppo jakaa yli maa- ja maanosarajojen. Myös Antarktiksen sairaalaklovniyhdistys esittäytyi, mutta kysessä oli kyllä sketsi. Kai?
 
Kansainvälisen yhteistyön kautta näkyy laajemmin, kuinka ala kehittyy ja on kaikkialla entistä tiiviimmin osa terveydenhuoltoa. Tieteellinen tutkimus on rakentunut syvempää ymmärrystä työn vaikutuksista ja sen eri mahdollisuudet nähdään entistä selkeämmin.
 
http://www.hcim2016.pt
Kuvia Lissabonista Facebookissa

Juhlavuosi 2017

Suomi 100 vuotta - sairaalaklovnitoiminta 15 vuotta :o)
 
Vuoden 2017 tammikuussa tulee kuluneeksi 15 vuotta siitä, kun toiminta virallisesti avattiin Lastenklinikalla HYKSissä. Tämän jälkeen toiminta laajeni nopeasti Turkuun ja Tampereelle ja muutaman vuoden viivellä myös Kuopioon. Oulussa toiminta käynnistyi vuonna 2011 Lääkäriliiton 100-vuotisjuhlakeräyksen siivittämänä.
 
Nykyään olemme valtakunnallisia, läsnä kaikissa yliopistollisissa sairaaloissa. Juhlimme viisitoistavuotista taivaltamme ja haluamme kerätä muistoja vuosien varrelta. Saamme paljon ihanaa palautetta ja kuulemme erilaisia tarinoita. Nyt haluamme jakaa näitä muistoja kaikkien työtämme arvostavien kesken. Julkaisemme pienen juhlakirjan ja pyydämme siihen apuasi.
 
Onko sinulla klovnimuisto? Joku tilanne tai tapahtuma, joka on jäänyt erityisesti mieleen. Kommellus tai koskettava tai muuten vaan kertomisen arvoinen. Keräämme pieniä tarinoita, muistoja ja palautteita juhlakirjaa varten. Myös valokuvat ovat erittäin tervetulleita. Klovnimuiston voi jakaa joko nimellä tai nimimerkillä. Tarinan ja mahdolliset kuvat voi lähettää osoitteella:

klovnimuisto@sairaalaklovnit.fi
 
Kirja julkaistaan alkuvuodesta 2017 asiaan kuuluvin juhlamenoin. Kaikki tarinoitaan  jakaneet tulevat saamaan kirjan muistoksi ja kiitokseksi. 

Klovnivalmistujaiset


TYKS sai aprillipäivänä viisi tuoretta punanenää. Tapahtumaa juhlittiin mehukesteillä ja klovniesityksellä poliklinikan aulassa. Tyksin lasten ja nuorten klinikan toimialuejohtajaJussi Mertsola toivotti uudet klovnitohtorit tervetulleiksi sairaalan puolesta ja leikkasi virallisesti punaisen nauhan klovnien ympäriltä.
 
Koulutus alkoi jo loppusyksyllä  2015 ja jatkui työharjoittelulla. Uuden klovnierän myötä Turkuun on tavoiteena saada pysyvästi kauan kaivattu toinen viikoittainen toimintapäivä.
 
Yle uutiset: Sairaalaklovnit keskittyvät lapseen sairauden takana – Turkuun viisi uutta klovnitohtoria


 

Uusi hallitus


Yhdistys piti kevätkokouksensa 25.4. ja valitsi hallituksen. Puheenjohtajana jatkaa Mikael Jungner, varapuheenjohtajaksi valittiin Anne Santamäki. Jäseninä jatkavat Solveig Törnroos-Huhtamäki, Jaana Vuori ja Saana Lavaste. Uutena jäsenenä valittiin HYKSin hallinnollinen ylilääkäri Sanna-Maria Kivivuori. Onnea valituille. Iloa ja puhtia hommiin!

Vuosikokouksessa hyväksyttiin toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2015. Dokumentit ovat ladattavissa täältä.Kuvassa hallituksen jäsen Saana Lavaste tutustumassa klovnien harjoituksiin.

Uusi koordinaattori

 
Sairaalaklovnit ry:n uutena koordinaattorina on aloittanut toukokuun alussa Ville Niutanen. Villellä on monipuolinen työkokemus tuotannollisista tehtävistä taide- ja kulttuurialalta mm. festivaalituotantojen, lastenkulttuurin, erilaisten hankkeiden ja järjestökentän kehittämisen kautta. Sairaalaklovneille Ville siirtyi Suomen Taiteilijaseuran palveluksesta. Klovnitoimistolla Villen työnkuvaan kuuluu klovnitoiminnan käytännön organisointiin liittyvät tehtävät, varainhankinta, viestintä ja erilaiset hallinnolliset tehtävät. 
 
p. 040 5794 007, ville@sairaalaklovnit.fi

 

Juttu sairaalaklovnityöstä Helsingin Sanomissa

 
Elina Reinikka kertoi kevättalvella Helsingin Sanomien haastattelussa koskettavasti työstään sairaalaklovni Hellevi Hykkyränä: http://www.hs.fi/elama/a1456289716936
 

Testamentti lahjoitusmuotona

 
Monet järjestöt ottavat vastaan testamenttilahjoituksia. Niin myös me, vaikka toistaiseksi emme ole asiasta erikseen tiedottaneet. Mahdollisuudesta on tullut nyt muutamia kyselyitä ja haluamme nostaa sen esiin. Euroopassa tämä on ollut suosittu tapa tukea sairaalaklovnityötä jo pitkään. Me viemme lapsille iloa kurjan sairaala-arjen keskelle. Mikäli haluat tietää enemmän tai kuulla lisää testamenttilahjoittamisesta, ole yhteydessä toiminnanjohtaja Aino Viertolaan puh. 040 534 7079
 
Viime vuonna järjestettiin ensimmäinen klovnerian peruskurssi Turussa. Suuren suosion vuoksi koulutus uusitaan nyt Helsingissä 12.-14.8.2016. Koulutus on suunnattu kaikille sairaalaklovneriasta kiinnostuneille ja erityisesti hoitoalalla työskenteleville. Kurssi ei ole sairaalaklovnikoulutus, mutta avaa ja taustoittaa työn lähtökohtia kyllä. Kurssille voi hakea lähettämällä avoimen hakemuksen: dan@sairaalaklovnit.fi (Lähetä hakemus 30.6. mennessä)

Lue lisää kurssin sisällöstä
Tohtori Komppi toimi puheenjohtajana yo-sairaanhoitopiirien sihteerien koulutuspäivillä 26.5.2016 Finlandia-talolla

Tukea toiminnalle – Pidetään klovnit sairaalassa

Kevään aikana on ollut monta hienoa tapahtumaa ja projektia, joissa on kerätty tai lahjoitettu rahaa sairaalaklovnityön tukemiseksi. Kiitos kaikille jotka ovat ollet näiden tapahtumien taustalla ideoimassa, järjestämässä ja osallistumassa. Yhdessä viemme iloa lapsille sairaalaan <3
Red Nose Restaurant
 
The Tampere - All Bright! Ambassador Network pisti pystyyn toukokuusa ravintolapäivänä kansainvälisen ruokatorin. Tuotto lahjoitettiin TAYSin sairaalaklovnien työn tukemiseen. Tästä tempauksesta jäi hyvä maku suuhun :o) Kiitos koko porukalle!
 
 
Paavo Nurmi-keskuksen pyöräilyhaaste
 
Paavo Nurmi-keskus järjesti Unelmien liikuntapäivänä  10.5 pyöräilyhaasteen, jonka tuotto ohjattiin TYKSin sairaalaklovitoiminnalle. Hyvää kuntoa tekemällä hyvää! Loistoyhdistelmä, kiitos!
 
TuUL:n pyöräilijä Mika Simola suorittamassa avauspolkaisua
 
 
Karavaanarit
 
ESMY ry järjesti perinteisen hyväntekeväisyystreffinsä tänä vuonna Vihdissä. Oli touhukas ja hauska päivä, mahtava porukka tämä! Kiitos tuesta!
 
Ryhmässä hauskuus tiivistyy!
 
Charity Night, Shamrock
 
Irina Renfors-Laitinen järjesti  18.3. hyväntekeväisyysiltaman sairaalaklovnien työlle. Tapahtuman mahdollistivat suuri joukko mukaan  lähteneitä yrityksiä ja artisteja. Ravintola Shamrockissa Vantaalla vietettiin rento ja hyväntuulinen ilta hyvän asian parissa.
 
Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa! Kiitos Irina :o)
 
Synttärikeräys – suku on hassuin
 
Erilaisia merkkipäiväkeräyksiä on ollut kevään mittaa useampia. Yhä useampi haluaa tavaranlahjojen sijaan jakaa hyvää mieltä lähipiirinsä kesken. Erityisen hauskoja muistoja syntyi tänä keväänä erään suvun piirissä, joka keräsi päivänsankarille punanenäkuvia kaikista jäsenistään. Hauska idea, eikö :o) Kiitos ja terkkuja klovnitoimistolta!
 
Punanenäsuku
Perusta oma keräys
 
Hienoja tempauksia ja tukijoita, eikö! :o) Jos haluat myös tehdä jotain työmme tukemiseksi, helppo vaihtoehto on perustaa oma sähköinen keräyslipas. Työ- tai harrasteporukka, merkkipäivä tai muuten vaan tempaus… kaikki käy? Keräyksen tuoton voit halutessasi ohjata haluamaansa yliopistolliseen sairaalaan. Alkuun pääset täältä: www.tuki.sairaalaklovnit.fi

Uusi tukija – Orkla Care Finland

 
Orkla Care Finland on aloittanut yhteistyön Sairaalaklovnit ry:n kanssa. ”Haluamme tukea sairaalaklovnien arvokasta työtä”, kertoo Sana-sol-tuotepäällikkö Anu Tuominen. Jokaisesta vuoden 2016 aikana ostetusta Sana-sol Vitanallet -tuotteesta lahjoitetaan 4 senttiä sairaalaklovnien tukemiseen. Orklan tekemä juttu sairaalaklovni Tolly von Tomerasta:
http://www.mynewsdesk.com/fi/orkla-care/news/tolly-von-tomera-pelleilee-tyoekseen-159491?utm_campaign=send_list&utm_medium=email&utm_source=sendgrid


 

Uusi tukija – Lähivakuutus


Lähivakuutuksen älyvakuutusasiakkaat äänestivät Sairaalaklovnit kävelykampanjan lahjoituskohteeksi.
https://dreambroker.com/channel/fn9l3doq/ildr9y1l

Jäsenmaksu

 
Sairaalaklovnit ry:n jäsenmaksun maksaminen on  helppo tapaa tukea toimintaamme.  Jäsenmaksu on 25€ / henkilöjäsen ja 10€ / lapset ja yhdistyksen työntekijät. Jäsenmaksun yhteydessä voi halutessaan maksaa lisäksi kannatusjäsenmaksun. Kannatusjäsenmaksun suuruus on avoin.

Maksa jäsenmaksusi tekemällä tilisiirto keräystilillemme FI268 0240 7101 19921.
Kirjoita viestikenttään ”jäsenmaksu” ja yhteystietosi: Nimi, osoite ja sähköpostiosoite.
Jos haluat kohdistaa tukijäsenmaksun tiettyyn sairaalaan, lisää kohtaan ”viesti” lisäksi jokin seuraavista viitteistä:  HYKS Lastenklinikka - Helsinki  / Jorvi – Espoo / TAYS – Tampere / TYKS – Turku / KYS – Kuopio / OYS - Oulu

 
www
www
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube

Nyhetsbrev – Juni 2016

Sjukhusclownernas vårsäsong närmar sig sitt slut. Under januari-juni hade vi totalt 275 besöksdagar på sjukhusen. Under juli månad pausar clownerna, och i augusti återvänder vi igen till sjukhuskorridorerna med våra röda näsor.
 
Den gångna våren har varit fin och jäktig. Vi träffade kollegor från hela världen på seminaret i Lissabon, och hemmavid utexaminerades nya clowndoktorer till Åbo.
 
Tack till alla våra sponsorer, verksamheten har kunnat hållas igång hela första delen av året enligt planerna, och i Åbo har nu den länge efterlängtade andra verksamhetsdagen kommit igång. På universitetssjukhusen finns nu totalt elva clowndagar per vecka. Härligt!!!
 
Det är värdefullt att många av våra understödjare varit med oss redan under många år. En speciell clownbugning till er och välkomna med alla nya understödjare – ni behövs!

 

Sjukhusclownseminariet i Lissabon

Den interationella ”Health Care clownföreningen” fyller 30 år!

Sjukhusclownverksamheten i sin nuvarande form har fått sin början i New York under slutet av 80-talet, och har därefter spridit sig så gott som runt hela världen. Healthcare Clowning International Meeting anordnades i Lissabon i mars. I mötet deltog över trehundra sjukhusclowner och medarbetare från alla världens hörn. Det var fint att upptäcka hur lika vårt arbete är, oberoende av geografiskt läge. Kunskap, kunnande och erfarenheter var lätta att dela över landsgränser och olika världsdelar. Även sjukhusclownföreningen från Antarktis presenterade sig, men det var nog frågan om en sketch. Väl?

Genom den internationella gemenskapen ser man ur ett bredare perspektiv hur branschen utvecklas, och hur den överallt är en ännu tätare del av hälsovården. Den vetenskapliga forskningen har fått en djupare förståelse för arbetets inverkan, och möjligheterna ses allt klarare.

 

http://www.hcim2016.pt

Jubileumsåret 2017

Finland 100 år – sjukhusclownverksamheten 15 år :o)
 
I januari 2017 har det gått 15 år sedan verksamheten officiellt startades vi HUCS Barnklinink. Efter detta, bredde verksamheten snabbt ut sig till Åbo och Tammerfors, och efter en fördröjning på några år även Kuopio. I Uleåborg kom verksamheten igång år 2011, med hjälp av Läkarförbundets 100-års jubileumsinsamling.
 
Idag finns vi hela landet, närvarande vid alla unversitetssjukhus. Vi firar vår femtonåriga färd och vill samla minnen från åren som gått. Vi får mängder av härlig feedback, och hör olika historier. Nu vill vi dela dessa minnen med alla som uppskattar vårt arbete. Vi publicerar en liten jubileumsbok och vill be dig om hjälp med denna.
 
Har du ett eget clownminne? Någon situation eller händelse som du speciellt kommer ihåg. En tabbe eller ett rörande ögonblick, eller annars bara någonting värt att berättas. Vi samlar små historier, minnen och feedback till jubileumsboken. Även foton är mycket välkomna. Clownminnet kan delas under eget namn eller pseudonym. Historien och eventuella foton kan skickas till adressen:

klovnimuisto@sairaalaklovnit.fi

Boken publiceras i början av 2017 med tillhörande festceremonier. Alla som delat med sig av sina historier får en bok som minne och tack.

Clownutexaminering


ÅUCS fick fem nya, färska rödnäsor den första april. Händelsen  uppmärksammades med saftkalas och clownuppträdande i poliklinikens aula. Jussi Mertsola, chef för verksamhetsområdet vid Åucs barn- och ungdomsklinik, önskade alla nya clowndoktorer välkomna å sjukhusets vägnar, och klippte officiellt det röda bandet runt clownerna.
 
Skolningen började redan i slutet av hösten 2015 och fortsatte med arbetspraktik. Genom det nya clownpartier strävar man till att få den hett efterlängtade andra permanenta verksamhetsdagen per vecka.
 
Radio Vega Åboland: Videoklipp
Yle nyheter: Nya clowner besöker sjuka barn
Yle uutiset (på finska): Sairaalaklovnit keskittyvät lapseen sairauden takana

 

Ny styrelse

Föreningen höll sitt vårmöte 25.4. och valde styrelse. Mikael Jungner fortsätter som ordförande, till viceordförande valdes Anne Santamäki. Solveig Törnroos-Huhtamäki, Jaana Vuori och Saana Lavaste fortsätter som medlemmar. Som ny medlem invaldes Sanna-Maria Kivivuori. Gratulationer till de invalda. Arbetsglädje och framåtanda tillönskas!

Under årsmötet godkändes verksamhetsberättelsen och bokslutet för år 2015. Dokumenten kan laddas ned här.

 

Ny koordinator

 
Ville Niutanen är sedan början av maj ny koordinator för Sjukhusclowner rf.  Ville har mångsidig erfarenhet av produktionsarbete inom konst- och kulturområdet, bl.a. festivalproduktion, barnkultur, olika projekt och organisationer. Ville övergick till Sjukhusclowner rf efter att ha varit i tjänst hos Konstnärsgillet i Finland. Till Villes arbetsbeskrivning hör uppgifter i anslutning till clownverksamhetens praktiska organisation, medelanskaffning, kommunikation och olika förvaltningsuppgifter. 
 
Tel. 040 5794 007, ville@sairaalaklovnit.fi


 

Artikel om sjukhusclownernas arbete, Helsingin Sanomat

 
Elina Reinikka berättade under vårvintern om sitt arbete som sjukhusclownen Hellevi Hykkyrä, i en gripande intervju i Helsingin Sanomat (på finska): http://www.hs.fi/elama/a1456289716936

Testamentsgåva

Många föreningar tar emot testamentsgåvor. Så gör även vi, även om vi hittills inte särskilt har informerat om saken. Vi vill ta upp saken eftersom vi nu har fått in förfrågningar om denna möjlighet. I Europa har detta läng varit ett populärt sätt att stödja sjukhusclownverksamheten. Vi bringar barnen glädje mitt i den tråkiga sjukusvardagen. Ifall du vill veta eller höra mera om testamentsdonationer, kontakta verksamhetsledare Aino Viertola, tel. 040 534 7079

Grundkurs i clowneri

Under fjolåret ordnades den första grundkursen i clowneri i Åbo. Tack vare det stora intresset ordnas en ny kurs nu i Helsinfors 12.-14.8.2016. Skolningen riktar sig till alla som är intresserade av sjukhusclowneri, och speciellt till vårdpersonal. Kursen är ingen sjukhusclownutbildning, men öppnar upp och ger inblick i arbetet. Öppna kursansökningar kan sändas till: dan@sairaalaklovnit.fi (Skicka in ansökan före den 30.6.)

Doktor Komppi fungerade som ordförande under skolningsdagarna för universitetssjukhusens sekreterare 26.5.2016 vid Finlandia-huset

Stöd för verksamheten – Vi bevarar clownerna vid sjukhusen

Under våren har flera fina evenemang och projekt gått av stapeln, där pengar har samlats in eller donerats till stöd för sjukhusclownernas arbete. Tack till alla som verkat i bakgrunden för dessa projekt, bidragit med idéer, organiserat och deltagit. Tillsammans ger vi glädje åt barnen på sjukhuset <3

Red Nose Restaurant
 
The Tampere - All Bright! Ambassador Network anordnade ett  internationellt mattorg under restaurangdagen i maj. Förtjänsten donerades till stöd för TAYS sjukhusclowners arbete. Detta jippo efterlämnade en god smak :o) Tack till hela gänget!
 
 
Paavo Nurmi-centrets cykelutmaning
 
Paavo Nu Paavo Nurmi-centret ordnade under Drömmarnas motionsdag 10.5. en cykelutmaning, vars intäkter styrdes till clownverksamheten vid ÅUCS. Bra motion för välgörande ändamål!  En strålande kombination, tack!
 
TuUL cyklisten Mika Simola redo för första trampet
 
 
Carvanarna
 
ESMY ry ordnade sin tradiotionella välgörenhetsträff i Vichtis detta år. Det var en fartfylld och rolig dag, ett toppengäng detta! Tack för stödet!
 
Det är roligare i grupp!
 
Charity Night, Shamrock
 
Irina Renfors-Laitinen ordnade den 18.3. en välgörenhetsafton till förmån för sjukhusclownernas arbete. Tillställningen möjliggjordes av en stor skara företag och artister som deltog. Vi tillbringade en avslappnad och glad afton vid Restaurang Shamrock i Vanda för ett gott ändamål.
 
Och alla hade så kul! Tack Irina :o) 

Födelsedagsinsamling – släkten är lustigast
 
Under våren har det ordnats flera insamlingar under jubileum och bemärkelsedagar. Allt flera väljer att i stället för gåvor bringa glädje för sina närmaste på annat sätt. Speciellt roliga minnen skapades under våren i en släkt, som samlade röd-näs-foton på alla sina medlemmar. En kul idé, eller hur :o) Ett tack och hälsningar från clownbyrån!
 
Röd-näs-släktet
Grunda en egen insamling
 
Härliga jippon och understödjare eller hur! :o) Om du också vill göra någonting för att stödja vårt arbete, är ett enkelt alternativ att grunda en egen elektronisk insamlingsbörs. Jobb- eller hobbygäng, bemärkelsedag eller ett  jippo annars bara.....allt går? Intäkterna från insamlingen kan, om du vill, styras till önskat universitetssjukhus. Du kan börja här:  www.tuki.sairaalaklovnit.fi

Ny finansiär – Orkla Care Finland

 
Orkla Care Finland har inlett samarbete med Sjukhusclowner rf. ”Vi vill stöda sjukhusclownernas värdefulla arbete”, berättar Anu Tuominen, produktchef för Sana-Sol. För varje Sana-Sol Vitanalle-produkt som köps under år 2016 doneras 4 cent till stöd för sjukhusclownerna. Orklas artikel om sjukhusclownen Tolly von Tomera:
http://www.mynewsdesk.com/fi/orkla-care/news/tolly-von-tomera-pelleilee-tyoekseen-159491?utm_campaign=send_list&utm_medium=email&utm_source=sendgrid

 

Ny finansiär – Lähivakuutus


Lähivakuutus smartförsäkringskunder röstade fram Sjukhusclownerna som promenadkampanjens donationsmottagare.
https://dreambroker.com/channel/fn9l3doq/ildr9y1l

Medlemsavgift

 
Betalning av Sjukhusclowner rf:s medlemsavgift är ett enkelt sätt att stöda vår verksamhet.  Medlemsavgiften är 25€ / personmedlem och 10€ / barn och föreningens anställda.  Om du vill, kan du därutöver betala en stödmedlemsavgift. Du avgör själv hur stor stödmedlemsavgiften ska vara.

Betala din medlemsavgift genom att göra en girering till vårt insamlingskonto FI268 0240 7101 19921.
Skriv i meddelandefältet ”medlemsavgift” och dina kontaktuppgifter: namn, adress och e-postadress.
Om du vill rikta stödmedlemsavgiften till ett visst sjukhus, gör du det genom att skriva in någon av följande hänvisningar i meddelandefältet:  HYKS Barnkliniken - Helsingfors  / Jorv – Esbo / TAYS – Tammerfors / TYKS – Åbo / KYS – Kuopio / OYS - Uleåborg

 
www
www
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube

Sairaalaklovnit ry Sjukhusclowner rf
Kaasutehtaankatu 1/4, rakennus 8
00540 Helsinki

toimisto@sairaalaklovnit.fi

Pieni ILO on ISO asia - Lapsille iloa keskelle sairaalan arkea.
Lahjoitustili FI26 8024 0710 119921  |  Mobile Pay 0400 397 300  |  Keräyslupa 2020/2014/8304


This email was sent to <<email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sairaalaklovnit ry - Sjukhusclowner rf · Kaasutehtaankatu 1 rakennus 8 · Helsinki 00540 · Finland

Email Marketing Powered by MailChimp