Copy
Nyhedsbrev 1 - 2016
Se denne e-mail i din browser

Her er et Kort & Godt nyhedsbrev fra LAK Grossisten.

Vi har sommerlukket i uge 30, men ellers er vi klar. Vores nye hjemmeside bliver offentliggjort i uge 31. God sommer til jer alle.

Vi rydder forsiden for jer

LAK Grossistens kunder ved, at når det brænder på, så smider vi det vi har i hænderne og kæmper for den hurtigst mulige løsning for jer. Det er en af de ting, som vi også får tilbage fra møder med kunder, at de bruger os, fordi de ved, at vi aldrig svigter.

Nye produkter - 3798 Alfa Pur

En One Coat lak, hvor der er rustbeskyttelse i lakken. Dette er et af vores mest populære produkter, fordi det er et kvalitetsprodukt, der samtidig kan medvirke til at optimere din produktion.

Velkommen til Kurt

Kurt er vores nye sælger og han vil primært operere i Trekantsområdet, Sønderjylland og Fyn, men er ikke bange for at bevæge sig andre steder hen. Kurt siger om sig selv: "Min store force ligger bl.a. i at tale med kunder. På baggrund af den viden jeg har oparbejdet gennem årene, kan jeg byde ind med solid produktteknisk knowhow, og finde optimale og unikke løsningsmodeller til glæde for alle parter."

Ny hjemmeside

Vi har fået ny hjemmeside, som har en uddybende forklaring af produkterne og som skal medvirke til , at I opnår en endnu bedre service i hverdagen. Fleksibilitet og hurtig levering er vores varemærke og vi sætter stor pris på den nære Kommunikation, som hjemmesiden skal understøtte i hverdagen.
Ønsker du at ændre, hvordan du modtager disse e-mails?
Du kan opdatere dine indstillinger eller afmelde nyhedsbrevet


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lak Grossisten · Joachim Wellers Vej 3 · Holstebro 7500 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp