Copy
Acte Congressual FEDAC: COMUNITAT - Àngel Castiñeira i Alfredo Hernando
View this email in your browser
Any Congressual FEDAC

L’aposta de FEDAC per la innovació educativa genera diàleg entre líders d’opinió del sector educatiu i l'entorn de les escoles

Àngel Castiñeira i Alfredo Hernando participen del nou projecte educatiu de FEDAC en un acte obert a tothom a Santa Coloma de Gramenet.

Després de l’èxit assolit amb l’acte Educar #avuixdemà el passat 8 de setembre a l’Auditori, amb més de 2.000 assistents i una notable repercussió mediàtica, FEDAC segueix generant diàleg per la innovació educativa. En aquesta ocasió, ho farà de la mà de dos líders d’opinió dins el panorama educatiu i pedagògic, Àngel Castiñeira i Alfredo Hernando, el proper dijous 17 de novembre al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet.

La innovació en la pedagogia i en la pròpia estructura de les escoles, així com el concepte de lideratge en les organitzacions educatives són dos dels 24 reptes als que s’enfronta FEDAC en el seu nou projecte educatiu #avuixdemà, i que Castiñeira i Hernando posaran en valor en les seves intervencions.

 
Projecte #avuixdemà
17 de novembre, 18:30h - 21h, Teatre Sagarra, Santa Coloma de Gramenet
Àngel Castiñeira - LideratgeS

Repte #Lideratges
L'educació de qualitat és la via millor d'augmentar les oportunitats vitals de les persones i d'assegurar la prosperitat i la justícia social de les nacions
Àngel Castiñeira és director de la Càtedra LideratgeS i Governança Democràtica a ESADE, centrada en l’estudi de formes de lideratge adequades als nostres entorns actuals, a través de la promoció del diàleg  entre organitzacions (empreses, universitats, administració) i els diferents actors (empresaris, directius, representants públics). 
És també director de l'Observatori de Valors impulsada per la Fundació Lluís Carulla i ESADE.
És autor i coautor d’un gran nombre de publicacions en el camp de l’educació i l’àmbit social i col·laborador actiu a diversos diaris i revistes especialitzades.
Alfredo Hernando - Viatge a les escoles del segle XXI

Repte #Glocalitat
Les escoles del segle XXI són comunitats d'aprenentatge personalitzat que busquen l'èxit per tots els alumnes sense distinció
Alfredo Hernando és educador, investigador i comunicador. Ha estat cap de redacció de la revista Educadores i és autor i coautor de diversos llibres de l’àmbit pedagògic. De la seva vocació educativa neix Escuela21.org, projecte que dirigeix des de 2013 i que l'ha portat a donar la volta al món durant un any visitant escoles capdavanteres en la innovació per entendre en què es basa l'èxit en l'educació. Aquesta aventura la recull el seu llibre "Viaje a la escuela del siglo XXI. Así trabajan los colegios más innovadores del mundo", de descàrrega lliure aquí.
 
Any Congressual FEDAC #avuixdemà

Al llarg del curs la fundació dominica, que compta 10.500 alumnes a les seves aules i 900 professors, desplegarà el diàleg educatiu al territori català, potenciant els municipis pròxims a les seves 24 escoles, ja que mantenir una actitud proactiva cap a l’entorn és un factor clau pel canvi educatiu que estan portant a terme.

Aquest serà el primer de cinc actes que tindran lloc al llarg del curs a Girona, Lleida, Manresa i Barcelona, i que comptaran amb intervencions de Roser Batlle, Ismael Palacín, Joan Manel del Pozo, Marc Sanz, Maria Acaso, David Bueno, Lluís Font, Jesús Alcoba, Ester Bonal, David Gómez-Olivé i Anna Manso entre altres.

Cada sessió partirà d’un dels quatre blocs que conformen els 24 reptes del projecte #avuixdemà, i serà una nova crida a la participació generalitzada, per la confecció d’un futur educatiu de qualitat i d’acord amb les necessitats actuals.

 
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ

Més informació per premsa:
Joana Boix
jboix@fedac.cat 

Elisenda Puga
epuga@fedac.cat

933 172 141 - 670 360 088

Copyright © 2016 FEDAC
www.avuixdema.cat
secretaria@fedac.cat

Vol canviar la manera com rep aquests correus?
Pot configurar el seu compte o donar-se de baixa d'aquesta llista