Copy
Film Walk with me / lightretraite / digitale sangha Joost van den Heuvel
View this email in your browser
Wakker wordend, glimlach ik. 24 nieuwe uren liggen voor mij. Ik neem me voor om ieder moment volledig aandachtig te zijn en alle wezens te zien door ogen van compassie - Thich Nhat Hanh
Ga je mee naar de film Walk with me? Reageer snel!
Walk With Me is een prachtige film, waarin de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh centraal staat. Hij komt oorspronkelijk uit Vietnam en woont nu in Plum Village, een leefgemeenschap in Zuid-Frankrijk. Drie jaar lang werden de levens van de bewoners van Plum Village gevolgd en komen existentiële vragen waarmee ze geconfronteerd worden aan bod in hun zoektocht naar zelfacceptatie en inzicht. 

Mee naar de film? Stuur dan voor komende donderdag 12 uur 's middags een bericht aan 
dignavanwalsum@gmail.com. Je krijgt dan dezelfde dag een datumprikker toegestuurd om op korte termijn naar de film te gaan.

Kijk hier voor een trailer van de film.
Light vipassanaretraite 15 - 17 december 2017
Ook dit jaar organiseren we weer een Light vipassana retraite, bij de zusters Franciscanessen in het mooie Twentse landschap. De retraite is zeer geschikt voor mensen met weinig retraite-ervaring. Uiteraard zijn mensen met meer ervaring ook van harte welkom.
De retraite onderscheidt zich van andere vipassanaretraites door een wat rustiger meditatieschema met voldoende ruimte voor een wandeling. De focus ligt op zit- en loopmeditatie, en daarnaast is er lichte mindfull yoga.
Meer informatie en aanmelden.
Digitale sangha Joost van den Heuvel Rijnders

Tijdens de digitale sangha kun je samen met andere deelnemers luisteren naar de lering van Joost, het daar samen over hebben en samen mediteren. Allemaal online..

Eens proberen? Meld je aan voor de volgende digitale sangha van 5 november van 19.30 - 20.45. Het thema is 'Heilzaam verlangen of spiritueel materialisme?'.
Hoe werkt het?:
- Download de app ZOOM.
- Stuur een mail aan
joost@inzichtmeditatie.com om je aan te melden
- 15 minuten voor aanvang ontvang je een link en code waarmee je kan inloggen
- na afloop kun je een bedrag naar keuze overmaken
- meer informatie:
www.inzichtmeditatie.com


Hartelijke groet!

Marianne en Mari

Meer nieuws op Facebook!
Website Vipassana Culemborg

Uitschrijven

Gegevens wijzigen

Inschrijven


Email Marketing Powered by Mailchimp