Copy
Begeleiding maandagavond / doe-het-zelfretraite / 30 dec geen inloopavond / nieuwe bankrekening
View this email in your browser
Vipassana Culemborg wil een sangha zijn die door de leden zelf gedragen wordt. Waarin meerdere mensen activiteiten organiseren of begeleiden.
Doe jij mee? Je bent zeer welkom!
Extra begeleiding gezocht voor maandagavond 
We zouden het fijn vinden wanneer 1 x per maand de maandagavond begeleid wordt door iemand anders dan ons (Marianne en Mari). Lijkt het jou leuk om dit te doen? Dit kan ook op een eenvoudige manier. En uiteraard helpen we je erbij!
Meer info of interesse?
Stuur ons een mail.
Doe-het-zelf-retraite
Vorig jaar organiseerden we met een groepje een 'zelfretraite'. Zonder begeleiding. Komend voorjaar willen we dit weer 4 dagen (3 nachten) doen met 8 tot 10 mensen. We stemmen samen de data af en de manier waarop de retraite verloopt. De kosten houden we beperkt. Retraite-ervaring is gewenst. Heb jij interesse? Of wil je meer info? Stuur een mail aan Grada.

Voedselgroep Culemborg blij met gift
Toen we alweer een poos geleden een vereniging werden, hebben we dana ingezameld voor Voedselgroep Culemborg. We hebben gewacht tot we een rekening hadden op naam van onze vereniging voor we het geld overmaakten. De Voedselgroep was erg blij met de gift en heeft onze naam vermeld op haar sponsorpagina.


Op 30 december is er GEEN meditatie-inloopavond. Komende 23 december wel. De eerste inloopavond in het nieuwe jaar is op 6 januari.

Nieuwe bankrekening
Vipassana Culemborg is overgestapt naar Triodos. Triodos belegt alleen in bedrijven en instellingen die duurzaam en sociaal zijn. Maak jij je vrijwillige bijdrage voor de inloopavonden automatisch over, of wil je dat doen? Stort dan voortaan graag op NL18 TRIO 0379 7255 17 tnv Vipassana Culemborg.

Fijne kerstdagen en een vredig nieuwjaar!
De donkere tijd van het jaar is bij uitstek geschikt om je naar binnen te keren. Te reflecteren, vooruit te kijken. Na te gaan: 'Wat ging goed? Wat wil ik anders?'
Wij hopen dat je inzichten mag hebben in jezelf en de aard van het bestaan. En dat dit nieuwe jaar je brengt wat je wenst.

Hartelijke groet!

Van alle vrijwilligers van Vipassana Culemborg, en Marianne en Mari

Email Email
Website Vipassana Culemborg Website Vipassana Culemborg
Meer nieuws op Facebook! Meer nieuws op Facebook!

Uitschrijven

Gegevens wijzigen

Inschrijven


Email Marketing Powered by Mailchimp