Copy
April 2018
View this email in your browser

Få succes online! - Gratis arrangement

Google arrangerer et lokalt arrangement på rådhuset sammen med blandt andet Ivækst, Dansk Erhverv og Halsnæs Kommune. Det handler i alt sin enkelthed om at blive bedre til at udnytte mulighederne i online markedsføring af din virksomhed. Tilmeldingen er åbnet fra 15 pladser til 30. Tilmeld dig gratisarrangementet "Bliv bedst på nettet" via link:
http://halsnaes.dk/Erhverv/Arrangementskalender.aspx 

Hvorfor åbne webshop på egen adresse?

Trine Hvornum Carlsen er tilftytter og har åbnet egen webshop og konsultation på hjemmeadressen i Melby. Læs mere om hendes og andre oplevelser af arbejdslivet som selvstændig på Vielskerhalsnæs.dk.  
https://vielskerhalsnaes.dk/2018/webshop-i-halsnaes/

Tilfredshed med erhvervsservice i Halsnæs

Halsnæs Kommune har netop foretaget en årlig tilfredshedsmåling med svar fra 108 virksomheder. Målingen viser blandt andet at 78,5 % i høj eller nogen grad er tilfreds med den samlede indsats i Jobcenter Halsnæs. Derudover oplever 72,2 % at Halsnæs Kommune, som samlet organisation i høj eller nogen grad, tager ansvar for at se på hele virksomhedens behov. 

Visionspuljen 2018 modtog 28 ansøgninger

D. 15. marts var deadline for ansøgninger til Visionspuljen 2018, som kan søges af lokale, virksomheder,  og foreninger med et visionsprojekt i Halsnæs. De i alt 28 ansøgninger søger for mere end 2,7 millioner kroner tilsammen, og der skal uddeles i alt 400.000 kroner af udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati.

Se video - Uddannelse af 150 nye chauffører

De nordsjællandske kommuner - herunder Halsnæs - er via Nordsjællands Rekrutteringsservice (NRS) en del af et regionalt opkvalificeringsforløb. I første fase søges efter 150 personer til opkvalificering og uddannelse i retning af chauffør-faget, hvor der lige nu er stor efterspørgsel på arbejdkraft.  
Se video om projektet på link herunder: 
https://vimeo.com/251617373
Copyright © 2018 Halsnæs Kommune, All rights reserved.
Målet med nyhedsbrevet er at oplyse, belyse og dele viden om nyheder, muligheder og tilbud i Halsnæs Kommune.


Kontaktoplysninger:
Vækst og Udvikling
Inge Ibbi Bak
inbak@halsnaes.dk
mobil: 51 67 54 88

Opdater abonnement | Afmeld nyhedsbrevet.