Copy
Allerførst ønsker vi dig et godt nytår 

I dette nyhedsbrev bringer vi historien om "Hjertepiloterne", som har til formål at redde liv. Vi har også projekt RESTART med, der er for dig, som efterspørger kompetencer i din virksomhed.  Så hejser vi flaget for Gazellevirksomhederne i 2018 og for alle de nye virksomheder, butikker samt projekter der fandt vej til Halsnæs i 2018. 

Velkommen til jer der etablerede en virksomheder i 2018

Lidt over 150 virksomheder etablerede sig i Halsnæs i 2018. Størsteparten, som små enkeltmandsvirksomheder i servicebranchen eller i håndværkerbranchen. Det tegner godt for det pres der er på lokale håndværkere, at der kommer flere til. Hundsted Havn fik nyt liv med Propellen - hvor små butikker med åbne værksteder overrasker med deres produkter i fineste kvalitet. I 2018 fandt lokale og sommerhusgæsterne frem til gårdbutikkerne som sælger livstilsprodukter ligesom de lokale madmarkeder blev godt besøgt.  

Læs mere her

Så er der uddelt LAG midler i Halsnæs 

Vi glæder os over, at LAG har støttet ’Etablering af Café og brødudsalg på Lynæs Hotel’ med kr. 346.100 
De nye ejere af Lynæs Kro og Hotel vil ny-indrette kroens tidligere selskabslokale til café og samtidig indrette et nyt køkken. Lynæs Kro og Hotel får herved et tidssvarende og moderne udtryk, og det er ejerparrets vision, at stedet bliver et nyt samlingssted med aktiviteter for lokalområdet. 
Næste ansøgningsfrist til LAG og FLAG midler er den 15. marts. 

Læs mere her
Gazelle virksomheder i Halsnæs 

Vi sender et stort tillykke til de nyligt kåret gazellevirksomheder i Halsnæs. I har sammen med de andre virksomheder i kommunen gjort en særlig indsats. Tak for jeres ambitioner, viden og kompetencer samt jeres forståelse for de rigtige løsninger. Du kan se hvem der fik Børsen Gazelle 2018 i linket nedenfor. 

Læs mere her
"Hjertepiloter" skal redde liv 
 

Projektet går i sin enkelhed ud på at udstyre firmabiler med en hjertestarter og en kvalificeret førstehjælper. De frivillige "Hjertepiloter" er typisk håndværkere, sælgere, konsulenter, fragtfirmaer, taxaer, vagter og servicebiler som kommer rundt i landet. Du kan læse mere om projektet i linket. Forventes integreret i løbet af februar 2019. 

Læs mere her
Brug for faglig kompetencer?

Projektets formål er, at sikre virksomhedernes fortsatte eksistens og mulige vækst ved hjælp af den rette kompetenceforsyning i en tid, hvor det kan være svært at finde nye medarbejdere med de efterspurgte kompetencer.  

Læs mere her
Vi samler lokale kødproducenter 

Som en del af Region Hovedstadens Vækst- og Udviklingsstrategi arbejder Gribskov Spisekammer og Spisekammer Halsnæs på, at opnå et tættere samarbejde mellem fødevareproducenter. I dette projekt er der valgt at sætte fokus på korn, kød og maritime fødevarer. Læs mere om projektet i linket.

Læs mere her
Velkommen til nye læsere af nyhedsbrevet for Halsnæs erhvervsliv. Vi håber, at du har glæde af, at være informeret om forskellige arrangementer og nyheder i Halsnæs Kommune.
Jeg hedder Inge Ibbi Bak og er Senior erhvervskonsulent i Halsnæs Kommune - og du er velkommen til at  kontakte mig på mail: inbak@halsnaes.dk.
Copyright © 2018 Halsnæs Kommune, All rights reserved.
Målet med nyhedsbrevet er at oplyse, belyse og dele viden om nyheder, muligheder og tilbud i Halsnæs Kommune med interesse for erhvervslivet.


Kontaktoplysninger:
Erhvevsservice 
Inge Ibbi Bak
inbak@halsnaes.dk
mobil: 51 67 54 88

Opdater abonnement | Afmeld nyhedsbrevet.