Copy
Informationsmøde om Persondataforordning

Er din virksomhed klar til EU´s nye Persondataforordning, som træder i kraft den 25. maj 2018? Vi tilbyder et gratis seminar til virksomheder og foreninger i Halsnæs kommune. Tilmelding er nødvendigt og senest den 14. maj 2018.

Læs mere her og tilmeld dig
Foredrag af direktøren for Kriminalforsorgen Thorkild Fogde
 

Halsnæs Rotaryklub inviterer erhvervslivet til et spændende foredrag på Ølsted Kro med Thorkild Fogdes oplæg som hedder ”Sikkerhedssituationen i fængslerne og Kriminalforsorgens udvikling i de kommende år”. Tilmelding er nødvendigt og senest den 15. maj 2018.

Læs mere her og tilmeld dig
INFO- OG SPARRINGSMØDER OM LAG OG FLAG PROJEKTER I HALSNÆS

Vi holder info- og sparringsmøder med ansøgere den 13. juni kl. 16-18 på Dyssekilde station i Halsnæs og den 14. juni  kl. 16-18 på Gribskov Erhvervscenter, Frederiksborgvej 14, Helsinge. På møderne kan du teste din projektidé i en tidlig fase og få info og råd med på vejen. Der afsættes ca. ¾ time til hvert projekt. Book en tid allerede nu på lag@halsnaes-gribskov.dk 

 Der er aktuelle udbud fra Halsnæs Kommune - med kort deadline den 15. maj og den 4. juni

Læs mere her
Velkommen til nye læsere af Nyhedsbrevet for Erhvervslivet. Vi håber, at du har glæde af at være informeret om forskellige arrangementer og nyheder i Halsnæs Kommune. Jeg hedder Inge Ibbi Bak og er Senior erhvervskonsulent i Halsnæs Kommune - og du er velkommen til at  kontakte mig på mail: inbak@halsnaes.dk
Copyright © 2018 Halsnæs Kommune, All rights reserved.
Målet med nyhedsbrevet er at oplyse, belyse og dele viden om nyheder, muligheder og tilbud i Halsnæs Kommune med interesse for erhvervslivet.


Kontakt oplysninger:
Inge Ibbi Bak
Senior erhvervskonsulent
inbak@halsnaes.dk
mobil: 51 67 54 88

Opdater abonnement | Afmeld nyhedsbrevet.