Copy
Halsnæs Kommune opbevarer din mail adresse (GDPR)

EU´s nye Persondataforordning, har sat krav om opbevaring af mail adresser. For god ordens skyld vil Halsnæs Kommune gerne informere dig om, at vi opbevarer din mail adresse.  Din mail adresse bliver kun brugt til at sende nyhedsbreve og andre relevante informationer til dig, som du tidligere har ønsket at modtage.
Hvis du ønsker at afmelde dig fra Halsnæs Kommunes Erhvervs nyhedsbreve, kan du bruge linket "Afmeld nyhedsbrevet" nederst i nyhedsbrevet.
 

Læs mere her om de nye Persondataregler (GDPR)
Indkaldelse til ordinær generalforsamling i virksomhedsnetværket F5 - invitationen i F5-linket

Der afholdes generalforsamling i Virksomhedsnetværket F5, den 20. juni 2018.
F5's bestyrelse ønsker punkter til dagsordenen, de indkomne forslag til vedtægtsændringer samt forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være skriftelige og sendes til F5's formand, Peter Fjeldal på email:
Peter.Fjeldal@lokalavisen.dk senest den 15. juni 2018 kl. 12.00. Tilmelding til generalforsamlingen er nødvendig.

Læs mere her og tilmeld dig generalforsamlingen
INFO- OG SPARRINGSMØDER OM LAG OG FLAG PROJEKTER I HALSNÆS

Vi holder info- og sparringsmøder med ansøgere den 13. juni kl. 16-18 på Dyssekilde station i Halsnæs og den 14. juni  kl. 16-18 på Gribskov Erhvervscenter, Frederiksborgvej 14, Helsinge. På møderne kan du teste din projektidé i en tidlig fase og få info og råd med på vejen. Der afsættes ca. ¾ time til hvert projekt. Book en tid allerede nu på lag@halsnaes-gribskov.dk 

Der er aktuelle udbud fra Halsnæs Kommune - Offentligt EU-udbud af bygherrerådgivning i forbindelse med opførelse af ny folkeskole i Halsnæs Kommune. 

Læs mere her
Velkommen til nye læsere af Nyhedsbrevet for Erhvervslivet. Vi håber, at du har glæde af at være informeret om forskellige arrangementer og nyheder i Halsnæs Kommune.
Jeg hedder Inge Ibbi Bak og er Senior erhvervskonsulent i Halsnæs Kommune - og du er velkommen til at  kontakte mig på mail: inbak@halsnaes.dk
Copyright © 2018 Halsnæs Kommune, All rights reserved.
Målet med nyhedsbrevet er at oplyse, belyse og dele viden om nyheder, muligheder og tilbud i Halsnæs Kommune med interesse for erhvervslivet.


Kontakt oplysninger:
Inge Ibbi Bak
Senior erhvervskonsulent
inbak@halsnaes.dk
mobil: 51 67 54 88

Opdater abonnement | Afmeld nyhedsbrevet.