Copy
April 2018
View this email in your browser
Velkommen til foråret og en ny lovgivning om persondataforordningen som er på vej
Vi holder derfor et informationsmøde om den nye persondataforordning, der træder i kraft den 25. april 2018. Har du en virksomhed, der servicerer borgere og har virksomheden informationer om dine private kunder, så kom med til fyraftenmødet og hør hvordan du skal forholde dig. Tilmelding via Halsnæs Kommunes arrangement kalender. 
 
Succes Online med Google
Vi er nu kommet til 2. del af Workshop "Bliv bedst på nettet" og her kommer du til at arbejde i "Værkstedet" med din egen website, sammen med den dygtige underviser Thomas T. Sloth. 

Husk at medbringe din egen PC. 
Tilmelding via Halsnæs Kommunes arrangement kalender.  

 

Kompetent arbejdskraft til Halsnæs via Greater Copenhagen
Halsnæs kommune er med i et 3-årigt projekt ”Kompetent arbejdskraft til Greater Copenhagen”.
Projektet har til formål, at afhjælpe mangel på kvalificeret arbejdskraft ved at uddanne ikke faglærte ledige på specifikke uddannelsesforløb på erhvervsskolerne. Vores virksomhedsservicetelefon nr. er: 5167 5551

Sammen om job i Halsnæs kommune
Jobcenter Halsnæs tror på erhvervslivet og tror på de lediges ressourcer! Derfor investerer jobcenteret yderligere i at hjælpe virksomheder med at rekruttere den efterspurgte arbejdskraft og hjælpe borgere over 30 år, der har været ledige i minimum et år, med at få mulighed for at bidrage på arbejdsmarkedet. Læs mere i linket.


 

Aktuelle udbud fra Halsnæs Kommune

Husker du, at du kan se på med på Halsnæs Kommunes webside med "Leverandør til kommunen"  og om Aktuelle udbud. Du kan også abonnere kun på udbud.

Lige pt. er der dog ingen udbud eller konkurrenceudsættelser liggende. Men når vi har et udbud som leverandørerne kan byde på. 


Ny tilfredshedsmåling ved byggesager
Halsnæs Kommunes mål om at levere god erhvervsservice resulterer i, at kommunen nu vil  måle tilfredsheden med alle byggesager. Efter hver byggesag vil ansøger modtage et link med spørgsmål. Systemet gør det muligt at tage hånd om alle forløb og også forbedre de, der eventuelt ikke var optimale. 

 

Abonnement på Halsnaes.dk
Jeg hedder Inge Ibbi Bak og er Senior erhvervskonsulent i Halsnæs Kommune, er du ny modtager af Halsnæs Kommunes "Nyhedsbrev til erhvervslivet" så håber vi, at du har lyst til at bruge nyhedsbrevet til at få informationer med relevans for erhvervslivet. Et tip i dag er, at på Halsnaes.dk kan du abonnerer på informationer om de emner der interesserer dig.  
Copyright © 2018 Halsnæs Kommune, All rights reserved.
Målet med nyhedsbrevet er at oplyse, belyse og dele viden om nyheder, muligheder og tilbud i Halsnæs Kommune.


Kontaktoplysninger:
Vækst og Udvikling
Inge Ibbi Bak
inbak@halsnaes.dk
mobil: 51 67 54 88

Opdater abonnement | Afmeld nyhedsbrevet.