Copy
Januar 2018
View this email in your browser
Ny borgmester og nyt Udvalg for Erhverv og Beskæftigelse
Retningen for Halsnæs Kommune og samspillet med det lokale erhvervsliv sættes i de kommende fire år af borgmester Steffen Jensen og af Udvalget for Erhverv og Beskæftigelse, hvor Annette Westh (A) er formand. Find hele udvalget og få indblik i seneste dagsordner og referater via linket.
Mød borgmesteren og erhvervsledere til F5 netværksarrangement hos Mille Foods A/S 
Torsdag d. 25. januar 2018 fra kl. 17-21 inviterer F5 Erhvervsnetværket i Halsnæs til en aften med netværk, oplæg og dialog med borgmester Steffen Jensen.  Arrangementet er gratis og finder sted i kantinen, bygning 6, Unovej 1, 3390 Hundested.  Programmet  og tilmelding via  linket.

 

Ny digital løsningsmulighed på Jobnet for arbejdsgivere
Jobnet for arbejdsgivere har lanceret et nyt ”Jobordremodul ”, som gøre det endnu nemmere for virksomheder, at anmode om hjælp til rekruttering via jobcentret.  Ved spørgsmål kontakt servicetelefonen på   Tel. 5167 5551 eller se denne video https://youtu.be/r84yRLnJ2yM 

 


Vær med til at sætte rammerne for ny melmølle
Er du landmand, og vil du mere med dit korn og det mel, der bliver af det? Så er du ikke den eneste. Spisekammer Halsnæs og Gribskov Spisekammer inviterer alle landmænd med ambitioner om korn og mel til møde om ny regional mølle på Grønnessegaard, Amtsvejen 280, Hundested d. 20. februar kl. 17. Tilmelding sker til Helene på helene@madogmennesker.dk.
 

Frister for at søge LAG-støtte
LAG (Lokale Aktions Grupper) kan yde op til 50% medfinansiering til dit projekt eksempelvis indenfor erhverv eller turisme. LAG har næste ansøgningsfrist d. 15. marts. Er der penge tilbage efter denne runde, forventes og august. For mere information følg linket til LAG.

Abonnerer på aktuelle udbud fra Halsnæs Kommune

Husker du, at du kan se på med på Halsnæs Kommunes webside med "Leverandør til kommunen"  om Aktuelle udbud. Du kan også tilmelde dig Abonner på nyheder fra Halsnæs Kommune, og dermed få en mail med nyheder inden for det eller de områder, du har interesse for. 


Pulje til forsøgsprojekter i landdistrikter
Står du med et projekt der fremmer livet i landområder (såsom Halsnæs), så kan det også være værd at søge puljen til forsøgsprojekter i landdistrikter. Projekter med en bred erhvervs- og turismefremmenende effekt er velkomne. 

Ny tilfredshedsmåling ved byggesager
Halsnæs Kommunes mål om at levere god erhvervsservice resulterer i, at kommunen nu vil  måle tilfredsheden med alle byggesager. Efter hver byggesag vil ansøger modtage et link med spørgsmål. Systemet gør det muligt at tage hånd om alle forløb og også forbedre de, der eventuelt ikke var optimale. 
 

Velkommen til Halsnæs Kommunes erhvervsservice.
Hvis du undrer dig over, at du modtager  "Nyhedsbrev til erhvervslivet - januar 2018" er det fordi, jeg har tilmeldt dig. Årsagen er, at jeg gerne vil inviterer flere virksomheder til at følge nyhedsbrevet. Jeg hedder Inge Ibbi Bak og er Senior erhvervskonsulent i Halsnæs Kommune, og en af mine opgaver er at vejlede både nye og etableret virksomheder fra iværksætter til eksporteventyr. Husk F5 netværksmødet på torsdag Se program og tilmeld dig her 
Du kan læse meget mere om ERHVERV på www.halsnaes.dk
 

Erhvervsanalyse peger på jobvækst i Halsnæs
Center for Vækstanalyse har for nylig udgivet Væksttendens Hovedstaden 2017. Analysen peger blandt andet på en meget flot jobvækst i Halsnæs fra 2015 til 2017. Følg linket og find hele rapporten.


 
Copyright © 2018 Halsnæs Kommune, All rights reserved.
Målet med nyhedsbrevet er at oplyse, belyse og dele viden om nyheder, muligheder og tilbud i Halsnæs Kommune.


Kontaktoplysninger:
Vækst og Udvikling
Inge Ibbi Bak
inbak@halsnaes.dk
mobil: 51 67 54 88

Opdater abonnement | Afmeld nyhedsbrevet.