Copy
Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Erhvervsnetværket F5 - få pladser tilbage

F5's bestyrelse har indkaldt til ordinær generalforsamling, onsdag den 20. juni 2018. Tilmeldingen skal ske via linket til Halsnæs Kommunes arrangement kalender. F5's bestyrelse ønsker punkter til dagsordenen, inden afholdelsen af generalforsamlingen, forslag til vedtægtsændringer samt forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være skriftelige og sendes til F5's formand, Peter Fjeldal på email: Peter.Fjeldal@lokalavisen.dk senest den 15. juni 2018 kl. 12.00.

Læs mere her
Propellens nye butikker i Hundested er klar

Kajgaden i Hundested Havn har været under ombygning af dygtige håndværksvirksomheder således, at tre iværksættere med "handmade" værksteder har fået muligheden for at åbnet deres drømmebutik. Ud over smykker fra Bendix Copenhagen Jewellery, er keramikerne Anna Bystrup og Dorthe Hybel flyttet ind med hvert deres design og brugskunst.

Velkommen til nye læsere af Nyhedsbrevet for Erhvervslivet. Vi håber, at du har glæde af at være informeret om forskellige arrangementer og nyheder i Halsnæs Kommune.
Jeg hedder Inge Ibbi Bak og er Senior erhvervskonsulent i Halsnæs Kommune - og du er velkommen til at  kontakte mig på mail: inbak@halsnaes.dk
Copyright © 2018 Halsnæs Kommune, All rights reserved.
Målet med nyhedsbrevet er at oplyse, belyse og dele viden om nyheder, muligheder og tilbud i Halsnæs Kommune med interesse for erhvervslivet.


Kontaktoplysninger:
Vækst og Udvikling
Inge Ibbi Bak
inbak@halsnaes.dk
mobil: 51 67 54 88

Opdater abonnement | Afmeld nyhedsbrevet.