Copy
Maj 2017
View this email in your browser
Virksomhedsnetværket F5 skal stemme
Der er indkaldt til ordinær generalforsamling i Virksomhedsnetværket F5. Medlemmerne skal drøfte F5 fremtid. Generalforsamlingen afholdes på Halsnæs Bryghus den 29. maj 2017. Tilmelding er nødvendig og kan ske via linket i overskriften. Indkomne forslag skal være formanden i hænde senest den 8. maj 2017.

 
Erhvervsmentorer søges til nyt forløb
Skal du være med i mentornetværket?
20 mindre virksomheder deltog i det første møde om et nyt mentorforløb. Vi kigger derfor efter dygtige og erfarne ledere, der har lyst til at give viden, erfaringer og støttet til de næste up coming- iværksættere i Halsnæs.Mentorerne gennemgår et undervisningsforløb om digitalisering, bæredygtighed og coaching. Kontakt gerne  Tommy Horn for en  nærmere drøftelse.

 Jens Veggerbys tid med Stein Bagger
Kom til et spændende og inspirerende foredrag om blind tillid, når den tidligere professionelle cykelrytter Jens Veggerby gæster Gjethuset i samarbejde med Claus Bodenhoff og Danmark Rundt 2017 og fortæller om sin tid med Stein Bagger fra IT Factory. Arrangementet er gratis og tilmeld kan ske via linket i overskriften.
 


 

Indbydelse til forårets turismemøde
Du inviteres til forårets turismemøde tirsdag den 16. maj 2017 kl. 14.00-17.00 på Lynæs Bådværft. Maritime oplevelser i Kongernes Nordsjælland går i luften med et helt nyt samarbejde på havneguide.dk. Kom med til netværksmødet og hør også om matchmaking. Tilmeldingsfristen er den 10. maj 2017.  
Deltag i erhvervsstafetten 2017

Frederiksværk Stålmand har i år et nyt tiltag; erhvervsstafetten. Måske er det jer, som tager årets vandrepokal med hjem. Søndag den 3. september 2017 afholdes Frederiksværk Stålmand og Halsnæs Kommune tilbyder GRATIS fællestræning. Følg med på Facebook og  hjemmesiden.


Copyright © 2016 Halsnæs Kommune, All rights reserved.
Målet med nyhedsbrevet er at oplyse, belyse og dele viden om nyheder, muligheder og tilbud i Halsnæs Kommune.


Kontaktoplysninger:
Vækst og Udvikling
Inge Ibbi Bak
inbak@halsnaes.dk
mobil: 51 67 54 88

Opdater abonnement | Afmeld nyhedsbrevet.

 


This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Halsnaes Kommune · Raadhuspladsen 1 · Frederiksvaerk 3300 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp