Copy
Februar 2018
View this email in your browser
Erhvervsgrunde og erhvervsbygninger søges
Halsnæs Kommune får en del henvendelser fra virksomheder, som enten vil udvide eller etablere sig i kommunen. Det er et godt tegn. Vi er i den situation, at kommunen ikke råder over megen ledig erhvervsjord eller en bygningsmasse, som er lige til at overtage til erhvervsformål. Så hvis du overvejer at sælge bygninger eller jord, vil vi meget gerne høre fra dig på inbak@halsnaes.dk. Naturligvis vil vi også stadig gerne høre fra dig, hvis du vil købe eller udvide.  

Visionspulje 2018  har frist 15. marts

Halsnæs Kommunes visionspulje, der skal understøtte levendegørelsen af Vision 2030 - kom og oplev det rå og autentiske Halsnæs, er nu gået i luften.  Puljen er på samlet 400.000 kr. Du finder ansøgningsskema og mere information på Halsnæs Kommunes hjemmeside under puljer. Direkte via dette link.

Tjek din transport - kom hurtigt på arbejde

Med Movias nye pendlerplatform behøver du kun at søge ét sted for at få overblik over dine transportmuligheder til og fra arbejde. Her kan du også få et pendlertjek, som kan udfordre dine transportvaner på pris, tid, CO2 udladning og ikke mindst din kalorieforbrænding. Du finder pendlerplatformen her.

Vær med til at sætte rammerne for ny melmølle
Er du landmand, og vil du mere med dit korn og det mel, der bliver af det? Så er du ikke den eneste. Spisekammer Halsnæs og Gribskov Spisekammer inviterer alle landmænd med ambitioner om korn og mel til møde om ny regional mølle på Grønnessegaard, Amtsvejen 280, Hundested d. 20. februar kl. 17. Tilmelding sker til Helene på helene@madogmennesker.dk.

 

Frister for at søge LAG-støtte
LAG (Lokale Aktions Grupper) kan yde op til 50% medfinansiering til dit projekt eksempelvis indenfor erhverv eller turisme. LAG har næste ansøgningsfrist d. 15. marts. Er der penge tilbage efter denne runde, forventes og august. For mere information følg linket til LAG.
 
Copyright © 2018 Halsnæs Kommune, All rights reserved.
Målet med nyhedsbrevet er at oplyse, belyse og dele viden om nyheder, muligheder og tilbud i Halsnæs Kommune.


Kontaktoplysninger:
Vækst og Udvikling
Inge Ibbi Bak
inbak@halsnaes.dk
mobil: 51 67 54 88

Opdater abonnement | Afmeld nyhedsbrevet.