Copy
Ka skjer på golfen?

Husk Kick Off på torsdag.

Dugnadsdager reminder

Som den årlige kontingenten er klubbens dugnad ett sikkert vårtegn. Klubben vil som vanlig holde dugnad to lørdager i forkant av åpning av banen for året. Selv om banen har vært åpen en stund allerede med vinterbane. 

Vi benytter og anledning til å takke dugnadsgjengen som har vært med oss hver onsdag gjennom hele vinteren. Det setter vi utrolig stor pris på! 

Årets dugnadsdager vil være:
- Lørdag 23.mars kl 0900
- Lørdag 30.mars kl 0900

Ta gjerne med egen rake. 
Sponsorer oppfordres og til å delta på eget hull.
Mat og drikke vil bli servert ca kl 12

Åpne dager på rangen.

For å komme skikkelig i gang med sesongen så inviterer vi alle medlemmer til åpne dager på driving rangen i april. Vi har forhåpentligvis åpnet våre greener 1.april og da er det bare og komme seg i gang med treningen. 
Drivingrangen vil være gratis i gitte tidspunkt som du kan lese under her og vi vil ha trenere tilgjengelig for tips og råd i startfasen av sesong. Vi håper naturligvis for full range disse dagene. Vi har 30 båser tilgjengelige så første mann til mølla her. 

  • 2.april 17-19
  • 4.april 17-19
  • 9.april 17-19
  • 11.april 17-9
https://www.sgk.no/2019/03/apne-dager-pa-rangen-i-april/ 

Treningstilbud

Med sesongstart rundt hjørnet så åpner vi og opp for ett nytt og forbedret treningstilbud for våre medlemmer. Datoer for Veien Til Golf kurs både for voksne og barn er klart på våre treningssider. Medlemstrening for dem med høyeste hcp er tilgjengelig for påmelding og vi håper at flere vil benytte seg av disse øktene.
Vi har og gjort klart for årets dametreninger hvor vi allerede har fått flere påmeldinger. 

Nytt for i år er at Petter Mikalsen vil tre inn i trenerstaben for å forbedre vårt tilbud på trening ytterligere. Pågangen var stor i 2018 og treningslysten desto større. Med å ta inn ekstra mannskap så kan vi tilby flere og mer spesifikke kurs som kan passe til alle medlemmer. På våre nettsider vil vi legge ut spesifikke klinikker som medlemmer kan melde seg på. Her er det bare å følge med. Mer informasjon kan og fås på Kick off neste uke. 
Petter er i dag aktiv proff og spiller til daglig i Nordic League. I treningsperioder vil han holde kurs og er og tilgjengelig for privat timer. 

https://www.sgk.no/trening/

Følg med og abonner på nyheter fra vår hjemmeside, og få med deg Junior&Elite, Damegruppen og Seniorgolf sidene våre for å holde deg oppdatert.
Besøk oss på Facebook
Hjemmeside
Copyright © 2019 Stavanger Golfklubb, All rights reserved.

Vil du endre hvordan du mottar disse emailene?
Du kan endre dine instillinger eller melde deg av dette nyhetsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp