Copy
Ka skjer på golfen?

Gaffel & Karaffel kommer til klubben

Vi lanserte i høst at vi søker ny restaurant til klubben. Det var stort interesse om å overta driften og vi er veldig stolt av å presentere vårt nye samarbeid med Gaffel & Karaffel. 
Gaffel & Karaffel har i over 18 år drevet en suksessrik restaurant i byen med store selskapslokaler. De vil nå utvide, og da gjøre golfklubben til en avdeling i sin restaurant. Eier og kokker er medlemmer av klubben slik at vi tror at vi er i gode hender med dette valget. Samarbeidet åpner og for at klubbens medlemmer har ett bredt tilbud også i Stavanger Sentrum som er knyttet til klubben. 
Gaffel & Karaffel ser stort potensialet i lokalene våre og vil vekke det gamle Jærhuset tilbake til livet. 

Les hele artikkelen her, pluss noen ord fra den nye restauratøren

Juleshopping i Proshop

Gjør unna julehandelen i Proshop. Hos oss finner du alltid noe til alle golfere!

Usikker på hva du skal gi bort til den som har alt? Vi hjelper deg med å finne gavene som faller i smak. Vi har også noen gode juletilbud, enten du handler til andre eller vil unne deg selv noe fint før jul.

Vi har åpent til og med 23 desember.

Åpningstider: 

  • Man-fre 10-17
  • Lør-søn 09-14

Månedsbetaling i 2019

Fra og med januar så vil det bli mulig å gå over til månedsbetaling for de som ønsker dette. Dette gjelder da alle kategorier. 

Klikk på denne lenken for å flytte over til denne betalingsløsningen. 
Sjekk og pris på ditt medlemskap på våre nettsider. 

Påmelding for månedsbetaling har frist innen 31/12
 

Banestatus

Vi har ved flere anledninger nå i desember åpnet greenene våre når vi har hatt mulighet til det. Dette vil vi også fortsette med så godt det lar seg gjøre. Her ser vi an værmelding og oppdaterer banestatus på nettsiden. 
Da er det bare å følge med. 
Husk at det er mulig å abonnere på nettsiden slik at du alltid får beskjed om nye artikler som blir publisert. 

Norgesmesterskap x2

I 2019 vil Stavanger være vertskap til 2 Norgesmesterskap. 
I juni neste år vil NM-Veka nok en gang komme til Stavanger og sammen med Rogaland Idrettskrets er nå golf på programmet. Vi vil da være vertskap til NM i matchplay som holdes i slutten av måneden. Det vil gå over tre dager, der vi vil lage ett arrangement som hele familien kan bli med på. Vi håper mange kommer for å se på, og ikke minst ta del i de andre aktivitetene som vi legger opp til. Mer informasjon kommer på nyåret. 

Våre damer vant i 2018 Lag NM for første gang på 35 år. Da er det vårt privilegium å være vertskap det påfølgende år. Dette er Norges største turnering og vi gleder oss til å arrangere denne turneringen nok en gang. Den vil bli holdt i slutten av juli. Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god jul og ett godt nyttår. 

Følg med og abonner på nyheter fra vår hjemmeside, og få med deg Junior&Elite, Damegruppen og Seniorgolf sidene våre for å holde deg oppdatert.
Besøk oss på Facebook
Hjemmeside
Copyright © 2018 Stavanger Golfklubb, All rights reserved.

Vil du endre hvordan du mottar disse emailene?
Du kan endre dine instillinger eller melde deg av dette nyhetsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp