Copy
Ka skjer på golfen?

Reminder årsmøte 

Medlemmer innkalles til årsmøte i klubbens lokaler tirsdag 19.februar kl 1900. 
 Saksliste og årsrapport presenteres 1 uke i forkant av møtet på nett. 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å delta i ett åpent fora om året som har vært og sesongen 2019 som ligger foran oss. 

Vell møtt

Kick Off Medlemmer

I forkant av sesongen 2018 hadde vi en kick off der alle medlemmer var invitert til å stikke innom for å hente sin medlemstag og ønskes velkommen tilbake. Da hadde vi over 300 medlemmer som tok turen innom. Dette ønsker vi å gjenta også i år. 

Torsdag 28.mars åpner vi for kick off for alle medlemmer. Det vil være flere leverandører fra de største golfmerkene til stede. Callaway, Titleist, Galvin Green, Puma for å nevne noen. Her vil du kunne teste alt utstyr eller prøve klær om du ønsker det. Samtidig gir det dere en mulighet til å treffe vår nye restauratør og café som skal stå klar. Det blir en kjekk ettermiddag for alle golfere. 
Gjør en dag ut av å hente din tag for sesongen og sving innom oss. 

Vi kommer tilbake med mer informasjon når det nærmer seg. 

Lokale Regler

I forbindelse med de nye golfreglene som startet nå 1.januar så er det mye nytt å tenke på. Dette ser vi og gjentatte ganger både på PGA og Europatouren at mange glemmer seg ut. 

Største forskjellen mange vil merke er å droppe fra knehøyde i stedet for skulder, men det er og flere andre ting å tenke på som kan gjøre golfspillet bedre for mange. 
Visste du at nå kan du droppe ut av bunkeren mot 2 straffeslag, og at når du går i flagglinje så har du en køllelengde areal på begge sider av flagg linjen?
Les hele saken her: https://www.sgk.no/2019/02/lokale-regler-2019/ 

Følg med og abonner på nyheter fra vår hjemmeside, og få med deg Junior&Elite, Damegruppen og Seniorgolf sidene våre for å holde deg oppdatert.
Besøk oss på Facebook
Hjemmeside
Copyright © 2019 Stavanger Golfklubb, All rights reserved.

Vil du endre hvordan du mottar disse emailene?
Du kan endre dine instillinger eller melde deg av dette nyhetsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp