Copy
Ka skjer på golfen?

Golftur i februar 

Vi har gleden av å invitere alle medlemmer på tur til Alicante i vinter. Turen går da til La Finca der vi bor på deres 5-stjerners resort på golfbanen. Hotellet byr på høy standard, SPA, god mat og beliggenhet på La Finca golfklubb som skal spilles 3 ganger i løpet av uken.

Det vil bli lagt opp til 5 runder i løpet av turen med 1 fridag der man står fritt til å disponere dagen som man selv ønsker. Vi vil også legge opp til litt fellestreninger for de som skulle ønske å finpusse golfspillet sitt under oppholdet.

Har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på : proshop@sgk.no

Klikk her for påmelding

Annet nytt for proshop er åpningstider. se her for høst tider

Banestatus

Førstkommende torsdag vil det være noe vedlikehold på greener fra morgen av. Banen vil være fullt spillbar fra formiddagen. Det er tid for litt toppdressing. 

Det har og blitt besluttet å holde tee steder åpne frem til 1.november dersom ingenting uforutsett skjer med været, så det er bare å spille på.  

Farmhouse stengt

Restauranten har nå stengt dørene for sesongen og vi har begynt å pakke inn utemøbler til vinterlagring. 
Det vil være muligheter til å kjøpe både kald og varm drikke i SAGEN HUSET. Kaffemaskin finner dere ved toalettene og brus automat like under trappen. 
Vi vil og fremover holde Jærhuset åpent i proshopens åpningstid slik at det vil være muligheter for å sette seg ned før/etter runden for den lille sosiale biten.

Hent en kaffe i Sagen Huset og slå av en prat i Jærhuset, høres ikke så verst ut? 

Quizkveld 13.november

Klubbkveld tirsdag 13.november kl 1900 på Farmhouse.
Det blir mye morro med golf regler og spesielt med fokus på hvordan disse tolkes på ved spill på SGK.
I 2019 endres flere golf regler seg som skal gjøre de enklere og tolke og gjerne forstå. Kanskje du kan spare noen slag neste gang du er i trøbbel. Visste du for eksempel at fra 2019 så skal du droppe fra knehøyde? 
Videre vil det bli en Quiz kveld med golf-vri og premier.
Les mer her: https://www.sgk.no/2018/09/quizkveld-13-november/ 

Følg med og abonner på nyheter fra vår hjemmeside, og få med deg Junior&Elite, Damegruppen og Seniorgolf sidene våre for å holde deg oppdatert.
Besøk oss på Facebook
Hjemmeside
Copyright © 2018 Stavanger Golfklubb, All rights reserved.

Vil du endre hvordan du mottar disse emailene?
Du kan endre dine instillinger eller melde deg av dette nyhetsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp