Copy
Ka skjer på golfen?

Drivingrange Åpen 

Onsdag 28/3 kl 12:00 åpner drivingrangen for sesongen. Mye vedlikehold har blitt gjort der over vinteren og kulden har bremset fremgangen noe. I år vil det komme nye targets på range samt nye og bedre avstandspinner som gjør din treningsøkt best mulig. 
 

Dugnad

Hver onsdag gjennom vinteren har ivrige medlemmer deltatt på dugnad. Det setter vi stor pris på. 
Vi har som regel gjennomført 2 større dugnadsdager i forkant av baneåpning hvert år. Dette har vi pga kulden ikke klart å gjennomføre enda, men det vil komme en invitasjon til alle medlemmer like etter påsken. Håper flest mulig har mulighet til å stille opp da. 
 

Medlemstrening

Vi ønsker å bedre vårt tilbud i år på trening og vi er nå klar til å presentere årets tilbud til medlemmene våre. Det finnes treningsgrupper til alle nivåer og vi håper at det finnes treningsglede i medlemsmassen og ett ønske om å bli en bedre golfer. Nettsiden er nå oppdatert med de ulike tilbud. Les alt om trening her
Nedenfor finner du linker til de ulike treningsgruppene

Medlemstrening Hcp 36-54
Medlemstrening Hcp 18-36
Tematrening
Veien Til Golf
Damegolf
 

Veien til Golf Junior og Sommerskole

Årets program for våre yngste er på plass. Vi tilbyr treningsgrupper i alle aldere samt Veien Til Golf for de minste og Sommerskole i fellesferien. Her finner dere noe som kan passe for alle. 
Se linker under for mer informasjon. 

Sommerskolen
Veien Til Golf Junior
Treningstilbud for Junior
 

Visste du at...

  • Vi opprettholder vår avtale med Nye Sola GK om 20% rabatt på greenfee for våre medlemmer. 
  • Vi vil også i år videreføre vårt samarbeid i Top Nordic Golf , og i år kan medlemmer booke dette selv via en ny nettside. Se linken ovenfor eller gå inn på www.topnordicgolf.com. Vi har fått inn noen nye baner i år som kan være verdt å prøve. 
  • Proshop vil være åpen enkelte dager i påsken. Alt av nye varer har kommet inn og det er mulig å fylle på rangekortet. Se åpningstider her

Ønsker alle en riktig god påske! 

Kim 

 

 

Følg med og abonner på nyheter fra vår hjemmeside, og få med deg Junior&Elite, Damegruppen og Seniorgolf sidene våre for å holde deg oppdatert.
Besøk oss på Facebook
Hjemmeside
Copyright © 2018 Stavanger Golfklubb, All rights reserved.

Vil du endre hvordan du mottar disse emailene?
Du kan endre dine instillinger eller melde deg av dette nyhetsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp