Copy

Vacation calories don't count...


''Ach het is toch vakantie'', ik hoor het mezelf weer zeggen terwijl ik zwicht voor een extra wijntje en ja doe mij dat ijsje ook maar. Maar het is helemaal niet waar, het kwik is tien graden gezakt, iedereen gaat gewoon weer naar school of werk (ik zie dat altijd vooral aan m'n mailbox die vol stroomt in september). De vakantie is afgelopen en de calorieën verbranden zich niet uit zichzelf. Ik kan niet kiezen tussen het winter- en zomerboek dus ik heb beide open geslagen en ga weer aan de slag! Geen excuusjes, gewoon doen. Kun jij ook!

Liefs, Merel & Tessa
  MEALS TO PREP 
INSPIRATION
Jeremy Reijnders: CrossFit atleet en uitgeroepen tot 'CrossFit Fittest man of the Netherlands'. De CrossFit games zijn net achter de rug waar hij met het Vondelgym team op de 14e plek eindigde! Als er iemand is die laat zien dat je sterk, fit en gespierd kan worden van planten eten is Jeremy het wel. Zijn tip? ''Zorg dat je voldoende calorieën eet dan krijg je ook voldoende eiwitten binnen. Ik zorg zelf dat ik veel graansoorten, noten en zaden eet.''  Meer lezen
THINGS TO:
 
READ
Ik heb een geheel nieuwe bewondering gekregen voor mijn lever na het lezen van Liver Rescue van Anthony William. Zijn benadering is straight to the point. Hij vertelt ontzettend veel over de ingenieuze mechanismen in ons lichaam en legt helder uit welke voedingsmiddelen je juist wél en welke je juist niet ondersteunen.

 
DO
Je vitamine B12 status checken. Zeker als je boven de 50 jaar bent en/of als je gedeeltelijk of volledig plantaardig eet. Maar zelfs als je een 'alles-eter' bent is dit een goede vitamine om in de gaten te houden. Inname is niet hetzelfde als opname en de symptomen van een tekort zijn subtiel. Met de code PRONOFIT25 ontvang je 25 euro korting op een bloedtest via www.bloedwaardentest.nl. 

EAT
Havermout met kersen, macapoeder en kokosvlokken. Een nieuwe favoriet! Kersen zijn rijk aan flavonoïden, goed om spierscheurtjes te herstellen en cellen te repareren. Maca is een optionele toevoeging maar is o.a. goed voor het uithoudingsvermogen en hormoonbalans...

 
LISTEN
Als je na het zien van inspiratiebron Jeremy ook wilt weten hoe je nu optimaal kunt trainen én eten dan weten wij nog wel een toffe podcast om te luisteren! Deze aflevering is met Nike master trainer Joe Holder die o.a. de Victoria Secret angels traint. 

WATCH
Als zelfs Arnold Schwarzenegger zegt dat zoveel eiwitten ook een marketing business is en zijn prestaties betert via een plantaardig dieet... De nieuwe film GAMECHANGERS is nú al een enorme hit! 16 september gaat deze docu in premiere. Wij kunnen niet wachten.

FOLLOW
Zelf ook beginnen met vaker sporten? Zonder dat je daar direct voor naaar de sportschool? Volg Rock Your Body playground en doe mee met de september challenge waarbij je begint bij slechts elke dag een workout van 10 minuten doet. Dit kun jij zelfs in de lunchpauze!
 HOTSPOTS AMSTERDAM
Voor de lekkerste pannenkoeken
Mr. Stacks
MOAK pancakes
Beter en Leuk
Pancakes Amsterdam
Koffie ende Koeck
Lavinia Good Food

Bekijk meer
YOUR 50 DAYS TIP!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat weet je, maar het werkt écht! Zoek één lekkere snack uit (bijv. de Bounty Lolly's), maak daar extra veel van en bewaar ze in de vriezer. Doe datzelfde met één lekkere spread (die je ook gelijk als dip voor groenten, geroosterde aardappels en rauwkost gebruikt en als salade dressing). Kies ook 1-2 gerechten uit die je deze week gaat maken en maak daar véél van. Zoals een grote curry of lekkere maaltijdsoep. Lunch, dinner; covered! En dat allemaal met 1-2 keer in de keuken staan gefixt. Als je nog zin hebt maak je ook een grote bak overnight oats of meerdere smoothies in één keer en zelfs voor het ontbijt hoef je niet eerder je bed uit. You're welcome.

Bekijk meer van Your 50 Days
MEER VAN THE GREEN HAPPINESS
Facebook
Link
Website
Copyright © 2019 The Green Happiness, All rights reserved.


Wil je aanpassen hoe jij deze emails ontvangt?
Je kunt
je voorkeuren aanpassen of je utschrijven van deze lijst.