Copy

Oktober herfstmaand

Het is weer oktober en dat betekent herfst. Het weer wordt guurder, de bladeren ritselen, paddenstoelen komen te voorschijn en natuurlijk regen. Wij bij aProbar zijn ook helemaal in de herfstmood. Zo hebben wij lekkere wijnen voor na een lange boswandeling, voor bij de open haard of gewoon voor bij een kaasplankje.

Bijvoorbeeld deze Perelada Jardins Negro. Perelada Jardins is een eerbetoon aan de Parijse tuinarchitect François Duvillers (1807-1881), een van de beroemdste van zijn tijd. Hij ontving in het midden van de 19e eeuw de opdracht om de tuinen van het Castillo Perelada te ontwerpen. Aangezien ook in deze tuinen snel de eerste bladeren vallen, leek het ons toepasselijk om deze wijn uit te roepen tot wijn van de maand oktober. Daarom ook alleen in oktober geen 8,50 maar 7,99 per fles. Bij minimaal 3 flessen is verzenden gratis. Bestel deze heerlijke wijn direct via onderstaande knop.
Bestellen!

Kerstcadeaus en relatiegeschenken


De feestmaanden komen er weer aan en dit betekent cadeautjes en relatiegeschenken tijd. Voor u het weet zit u weer in het ''geschenken gedoe''. Wij kunnen u deze stress eenvoudig uit handen nemen. Door het samenstellen van een geschenk dat is afgestemd op uw relatie, familielid of personeel. Wij stellen een uniek pakket samen op basis van uw wensen en behoeften.

Wilt u ook een uniek geschenk aan uw relaties en/of personeel geven? Wij staan voor u klaar met een passend advies en verrassende wijnen. Maak gerust een vrijblijvende- en persoonlijke afspraak en laat u verrassen door ons aanbod. Dit kan via onze website: http://www.aprobar.nl/contact/ of u kunt ons bellen: 06-53636290.

Agenda aProbar:


21 oktober: Wijnproeverij Spaanse wijnen (nog plaatsen vrij)

29 oktober: Wijnproeverij Spaanse wijnen (nog plaatsen vrij)

4 november: Wijnproeverij Spaanse wijnen (vol)

25 november: Wijnproeverij Spaannse wijnen (nog enkele plaatsen vrij)
 
Inschrijven wijnproeverij
Verder wordt de december maand een drukke maand bij aProbar. Als u in deze periode een wijnproeverij, creatieve schilderworkshop (mét wijn en tapas) of iets anders wilt doen, geef u dan snel op! Vol=namelijk vol.
Meer hierover in onze volgende nieuwsbrief.

Hasta luego!

Team aProbar
Copyright © 2016 aProbar, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp