Copy
Bijzondere aandacht voor Bodegas Honorio Rubio
De wijngaarden van Bodegas Honorio Rubio omringen de stad Cordovín in La Rioja Alta 20 km ten zuiden van Haro en 30 km ten zuidoosten van Logroño. De wijnstokken zijn gemiddeld 30 jaar oud en zijn geplant tot 650 meter boven de zeespiegel.
De druiven worden met de hand geplukt.
Bodegas Honorio Rubio
Bodegas Honorio Rubio is een klein,dynamisch en natuurlijk georiënteerd familiebedrijf. Dit familiebedrijf met indrukwekkende ondergrondse kelders is gevestigd in Cordovín, in de Rioja Alta sub-zone van Rioja. Honorio Rubio leidt als een buitenbeentje met een visionaire geest deze wijnmakerij, voortbouwend op het fundament van zijn familie met meer dan 100 jaar wijntraditie.
Cordovín staat bekend om zijn traditionele, bleke rosé wijn, genaamd clarete, die is ontstaan door  maceratie van witte Viura en rode Garnacha druiven. De uitwerking is een prachig roze sap in de rosé wijn. Het geheim van het succes van deze claretes is de kwaliteit van de Viura in het gebied.
Hoewel de witte wijnen in Spanje nog vaak aan het kortste eind trekken heeft Honorio laten zien hoe goed de witte wijnen kunnen zijn. Resoluut creëerde hij drie innovatieve witte wijnen van wereldklasse, die zonder twijfel tot de top behoren. Eén hiervan stellen we hieronder aan u voor:

Honorio Rubio Añadas

Honorio Rubio Añadas
Een werkelijk fantastische witte wijn. Geen wijn voor alledag, maar een hele bijzondere en dat mag óók wel een keer!
Hiernaast zie je één van de slechts 900 flessen die van deze vintage gebotteld is. Gemaakt van 100% Viura druiven met exotische aroma's van mango en geroosterde ananas.
Meerdere jaargangen werden gerijpt in Frans en Amerikaans eiken vaten. De wijn is gebotteld na 7 jaar.
Deze bijzondere wijn staat op de kaart bij toprestaurants in oa Londen.
Bestel nu in onze webshop.
Nog meer wijnen van Bodegas Honorio Rubio
Tremendus Blanco  met aroma's van honing, ananas en groene appel
Tremendus Clarete  droog en fris met een aangename romigheid
Tremendus Tinto ook heerlijk om gekoeld te drinken
Crianza Een traditionele Rioja, maar dan nét even anders
Kom proeven en geniet!
Graag wijzen we je ook nog even op onze eerstvolgende wijnproefavond van 29 april as. Wacht niet te lang en schrijf je nu in.
Ook goed om te weten:
Wij bezorgen je bestelling vanaf € 75,00 gratis bij je thuis en ook als je binnen een straal van 10 km van De Bilt woont betaal je géén bezorgkosten (minimale afname 6 flessen)
Copyright © 2017 aProbar, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp