Copy
Min Landsby Nyhedsmail August 2016 
View this email in your browser
I det nye nummer af  Min Landsbys nyhedsmail kan du bl.a. læse om Min Landsbys udtagelse til det store deleøkonomiske innovationsprogram, som er en del af projekt #Deleby.

 

Let's work harder - and smarter.

 

Vi håber, at I har haft en dejlig sommer, og at I har nydt den både i regn, blæst og solskin. Der er mange bolde i luften i det lille kontor i Fjaltring. Vi kan også godt mærke at ferien er slut og at endnu flere kontakter os nu for at høre mere om Min Landsby App. Så vi arbejder hårdt for at nå omkring jer alle sammen. Vi sender denne nyhedsmail i en anden form end vi plejer. Vi håber, at I kan lide det. 

Vi taler, skriver og drikker kaffe med mange spændende mennesker, der ligesom os - elsker livet i landsbyerne. Vi føler os priviligerede, når det siger "pliing" -  og en ny mail popper ind i mailboksen. Endnu en ildsjæl fra landsbyen, der er interesseret i Min Landsby app.


Vi må også erkende, at den store interesse for Min Landsby gør, at vi hele tiden må gøre det hele lidt smartere. Selv om vi rigtig gerne vil rundt og besøge landsbyerne i hele landet har vi måtte tage flere skype-møder og heldigvis fungerer det også helt fantastisk. 

Share
Tweet
Forward

Min Landsby udtaget til stort dele-økonomisk innovationsforløb.  


Projekt Deleby er et landsdækkende viden- og formidlingsprojekt, som skal gøre danskerne klogere på deleøkonomi og finde ud af, hvordan vi kan gøre vores byer og byfællesskaber bedre gennem deleøkonomien. Innovationsprogrammet som Min Landsby skal deltage i er iværksat af Dansk Arkitektur Center i samarbejde med Real Dania og Erhversstyrelsens Grøn Omstillingsfond, faciliteret af Rainmaking Innovation i samarbejde med Startup-bootcamp.


Nyborg inviterede Min Landsby med i projektet.

Nyborg Kommune har inviteret Min Landsby med i projekt deleby, med særligt fokus på transport i landsbyerne. Derefter ansøgte vi om at komme med i innovationsforløbet og nu vil vi sammen med andre virksomheder søge partnerskaber på tværs af iværksættere og kommuner. I dette innovative fællesskab kan vi udforske muligheder og udvikle større grobund for deleøkonomiske modeller samt finde eventulle samarbejdspartnere. Lad os i fælleskab finde landsby-modellen. 

Dele-økonomien - en del af landsbyens DNA
Begrebet "dele-økonomi" har taget Danmark med storm, med udgangspunkt i større byer som København og Aarhus. Alligevel mener vi, at landsbyernes DNA altid har bestået af et dele-økonomisk "mind-set". Udfordringen lægger måske i at udnytte dette potentiale i endnu højere grad. Vi i landsbyerne skal ikke nødvendigvis gøre det som de større byer gør, men vi kan finde vores egen formel for dele-økonomi. Mange af de dele-økonomiske platforme, der har vundet indpas i de større byer har været inspireret af måden vi gør det på i landsbyerne. Det er måden vi dyrker fællesskabet - og den stærke tillid til hinanden, der gør os landbyboere til frontløbere inden for deleøkonomi. Vi mener, at det er den høje "sociale kapital", der giver en høj "dele-kapital", altså selve værdien i det at dele. Hvis vi kan være med til at højne den "sociale kapital" i byer, landsbyer og på tværs af kommunerne, tror vi på at det kan være med til at højne potentialet for "dele-kapitalen".     

Vi glæder os til at fortælle meget mere om projektet og vores forløb. I kan følge projektet her:

Min Landsby Robot 

 

Pt. tester vi Min Landsby Robot, som skal gøre det endnu lettere at navigere i den digitale markedsføring blandt andet på de sociale medier. Robotten spiser den kode du giver den. Det kan f.eks. være at slå et opslag op på facebook med det du lige har tastet i Min Landsby app, eller få den til at sende dig en mail hver gang der er nyt fra din landsby. Vi kan lige så godt bruge den teknologi der allerede er opfundet. Det bliver spændende at følge de forskellige tests. 

Det er faktisk sådan at vi allerede nu tilbyder robotten til landsbyerne, hvis I er interesseret i at lege med. Et begrænset antal landsbyer kan være med i test fasen og afprøve robotten. Kontakt os på info@minlandsby.dk og aftal nærmere. 

 

Vil du dele dit spot med os?


Det er jer ude i landsbyerne, der kender de gode spots. De hyggelige vandreruter, den bedste udsigt eller den lille gård med dørsalgs-skiltet - vil du dele det med andre?
 
Vidste du, at du kan indsende nåle i Landsby kortet? Når din Landsby er med i Min Landsby App kan du gratis dele dine lokale spots. Du finder formularen på Minlandsby.dk - udfyld den og vi placerer din nål i kortet. Er du som virksomhed interesseret i at få mere end bare et stednavn i appen, så kan du købe en sponsornål eller en reklame. Vil du være med giver vi 10 % tilbage til landsbyen. Kontakt os og få et godt tilbud. Kom i gang - klik her. 
Læs mere

Et udpluk af
Min Landsby kalender 
 • 4. August; Møde med Stenderup Halvøen
 • 11. august: Møde med Lejre Kommune
 • 23.august: Innovationsprogram København
 • 24. august: Innovationsprogram København
 • 29. august: Møde med Hovedkær
 • 10. september: LandsbyTræf i Hedensted Kommune
 • 20. september: Oplæg ved fællesspisning i Hampen
 • 22.september: Innovationsprogram København
 • 23.september: Innovationsprogram København
 • 24. september: Stormøde i Landsby Klyngen Kronjylland, Randers Kommune
 • 11.oktober: Årsmøde i Gårslev, Vejle Kommune
 • 12.oktober: Innovationsprogram København
 • 13. oktober: Innovationsprogram København
 
 

Kontakt os hvis du vil vide mere. 

 

Min Landsby I/S 

Kontakt os på info@minlandsby.dk eller 7170 2995  

Læs mere på 
www.minlandsby.dk
 
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


 
Følg os på twitter
Like os på facebook
Besøg vores Website


This email was sent to <<Email-adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Min Landsby · Lisbyvej 9 · Fjaltring 7620 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp