Copy
View this email in your browser
Viața de misiune după DTS
Mă întreba cineva: „-Și acum dacă s-a terminat DTS-ul, ce mai faci?
               -Dacă ești curios, hai să-ți povestesc.”

 
Lumină și Speranță după gratii 
După un an și jumătate am avut bucuria să vedem câteva dintre fete că doresc să-și predea viața lui Dumnezeu. A fost așa special să văd cum Duhul lui Dumnezeu le-a atins inimile. Ne-am rugat pentru ele și ne-am bucurat de decizia lor. De câteva săptămâni s-a mărit și echipa. E frumos când și alți creștini doresc să slujească.  Continuăm să mergem săptămânal și să facem ucenicie. Nu pot să exprim cât de mult mă bucur să văd schimbare în viața lor! Mulțumesc frumos pentru rugăciuni! 
Bucurie și lecții despre viață  
 Împreună cu grupul de casă de la biserica noastră am hotărât să facem ceva practic pentru copiii din comunitatea de romi. Ca să fie și distractiv pentru ei, am organizat o zi de tabără înafara comunității. Ne-am jucat, am cântat cântecelele lor preferate, am ascultat o istorioară biblică, am învățat cum să ne spălăm pe mâini și pe dinți și ne-am bucurat de un prânz împreună. 
„Doamna, când mai venim aici?” Aceasta a  fost întrebarea pe care am tot auzit-o. A fost o zi în care m-am bucurat de bucuria lor!  Dacă vrei să vezi mai multe momente, click aici pentru a viziona un videoclip din această zi.         
Reatreat
În luna iunie am avut un timp de conectare și timp împreună ca și echipă TPM Craiova. Închinare, rugăciune, învățătură cu Rune și Irene Sæther, jocuri de team building cu James Barnard și ne-am bucurat și de plajă. 
Biserica Renașterea
Biserica Renașterea este o comunitate care mă ajută să-mi dezvolt relația cu Dumnezeu și cu alți oameni, dar, de asemenea, îmi creează un mediu bun pentru a sluji alături de alți oameni.
Dorința noastră ca și biserică e să fim cât mai eficienți în orașul și zona noastră. Cu această dorință, în luna iulie, am mers cu un grup să vizităm o biserică mai dezvoltată din țară, ca să învățăm, să ne inspirăm și cu ajutorul lor să putem sluji mai bine.
Sunt foarte recunoscătoare că fac parte din biserica Renașterea!
Tabăra de engleză
Îmi place să petrec timp cu tinerii și îmi place limba engleză. Așa că am folosit această combinație și m-am alăturat echipei de organizare a taberei de engleză OSCEC(este o organizație creștină  pentru studenți). Unul dintre momentele frumoase au fost discuțiile despre viață, scopul meu în această lume și Dumnezeu. A fost o ocazie plăcută să povestesc cu studenții, să petrecem un timp de calitate și să împărtășesc din experiențele mele cu Dumnezeu. L-am auzit pe unul dintre ei spunând „După această tabără, cred cu adevărat în Dumnezeu și vreau ca și alții să știe despre El”
De asemenea, a fost atât de frumos să fiu de ajutor în departamentul de logistică. Această săptămână mi-a dăruit noi relații și mai multă pasiune pentru a sluji generația tânără.
Ce urmează?

-diverse lucrări cu echipa de ProMisiune
-Conferința națională TPM
-o săptămâna de traducere pentru un DTS din țară
-Cursul de consiliere
-Staff în DTS Craiova 2019
Susține-mă în rugăciune pentru:
1.Sănătate și protecție
2.Înțelepciune în ucenicia fetelor din penitenciar
3.Înțelepciune să știu unde să mă implic în următoarea perioadă
4.Suport financiar lunar (am 43% din suma totală)
Copyright © 2019 YWAM Craiova, All rights reserved.
You are receiving this email because you have showed interest in staying updated with Vio during her time serving in Romania.

Our mailing address is:
Tineri Pentru Misiune Craiova
Str. Brestei 122
Dolj, Craiova

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TPM · judetul Dolj · Brestei 122 · Craiova 200192 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp