Copy

Godt rustet til at servicere dig i 2017

Hos Scanregn er vi gået ind i det nye år med mere end 20 års erfaring med salg af vandingsanlæg til landbrug og gartnerier samt pumpeanlæg til vandforsyning- og spildevandsområdet.

Vi føler os klar til fremtidens udfordringer, og glæder os til at rådgive dig og hjælpe dig med at løse flere spændende opgaver i det kommende år.

Bestil dine
varer online

Vi har hermed fornøjelsen at introducere dig for vores nye    ONLINE-bestilling, hvor du kan bestille dine varer direkte via vores hjemmeside.

Sådan får du dit login
Det er kun kunder hos Scanregn, der kan bestille varer via ONLINE-bestillingen og altså ikke slutbrugeren. Derfor skal du oprettes som bruger, inden du kan benytte systemet. 

Kontakt os på tlf. 75 32 52 22 eller send en mail til webshop@scanregn.dk. Så er vi klar til at hjælpe dig.

Se mere her >>>Nye priser 2017


 

Ny mand
hos Scanregn

Pr. 1. februar 2017 er Michael Thomsen ansat som sælger hos Scanregn A/S i Grindsted. Michael har mere end 10 års erfaring med salg af maskiner til landbrug, maskinstationer og kommuner. Senest hos Thyregod A/S. ”Vores medarbejdere er vores største aktiv, og som led i et løbende generationsskifte i virksomheden, skal vi helt naturligt have nye kompetente folk med ombord. Derfor er vi glade for at få Michael med på holdet. Han har en god solid baggrund og erfaring, blandt andet fra landbrugs-branchen, som helt sikkert vil komme kunderne til gode.” siger Peter Birk, direktør hos Scanregn A/S.
Pr. januar 2017 har vi justeret priserne i vores hovedkatalog. Nye kataloger og prisblade kan rekvireres efter ønske. Send  os en mail på info@scanregn.dk eller kontakt vores salgsafdeling på tlf. 75 32 52 22.
            
Ønsker du at ændre dit abonnement på vores nyhedsbrev?
Her kan du 
opdatere dine informationer eller afmelde nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp