Wordt deze mail niet correct weergegeven? Bekijk hem hier on-line.
Beste <<Voornaam>>, 

De voorbereidingen zijn bijna achter de rug en de verbouwing van Albert Heijn Axel kan beginnen.
 
Om u zo min mogelijk overlast te laten ervaren, hebben we ervoor gekozen om de winkel zo kort mogelijk te sluiten. Wij zijn de komende week gewoon geopend, u zult ons in de winkel dus hard aan het werk zien ;-)! 
Wat gaan we doen?
  • Het versplein (met groente, vleeswaren en brood) wordt ruimer.
  • Er komt een actiestraat met alle bonusartikelen handig in één breed middenpad bij elkaar. Hiervoor verzetten wij, tijdens openingstijd, vanaf maandag 27 februari tot en met woensdag 1 maart al een aantal stellingen.
  • Veel productgroepen krijgen een nieuw plekje in de winkel. We zorgen dat u straks niet te lang moet zoeken naar uw vertrouwde producten. We maken een plattegrond met de nieuwe winkelindeling die u kunt meenemen als u boodschappen doet. Ook zijn er de eerste dagen extra medewerkers om u te helpen.
 
Appie-app
 
Gebruikt u de Appie-app op uw smartphone al? Hiermee vindt u uw boodschappen snel terug in de winkel! Selecteer Albert Heijn Axel als ‘uw winkel’ en werk uw boodschappenlijstje automatisch af volgens de nieuwe looproute. Kijk hier voor meer informatie over de Appie-app. Komt u er niet uit? We helpen u graag in onze winkel!
Sluitingsdata
 
Albert Heijn Axel is gesloten van maandag 20 tot en met woensdag 22 maart. We werken die drie dagen met man en macht om de versafdelingen en de servicebalie te vernieuwen.
 
Openingsactie
 
Op donderdag 23 maart openen we onze compleet vernieuwde winkel om 10.00 uur, met een ACTIE waar iedereen blij van wordt.
 
We verwelkomen u de komende periode graag in onze winkel om te kijken wat we allemaal aan het doen zijn!
 
Met vriendelijke groet,
 
Team Luitjens Retail
 
Copyright © 2017 Bij Luitjens Axel, Alle rechten voorbehouden.

Wil je deze mail op een ander adres ontvangen?
Je kunt je instellingen hier wijzigen of je uitschrijven van deze mailinglijst