Wordt deze mail niet correct weergegeven? Bekijk hem hier on-line.
Beste <<Voornaam>>, 
 
Fase 1 van de verbouwing van Albert Heijn Axel is afgerond. Wij hebben vooral positieve berichten van klanten ontvangen dat de overlast tijdens deze fase erg mee is gevallen en dat de winkel er gelijk al veel ruimer en aantrekkelijker uitziet. Tijd voor Fase 2: Zet de voorraadkasten een beetje voller dan normaal, want Albert Heijn Axel is GESLOTEN van maandag 20 tot en met woensdag 22 maart. 

Tijdens deze drie verbouwingsdagen worden de servicebalie en alle versafdelingen (met groente, vleeswaren en brood) vernieuwd. We maken plaats voor een flinke uitbreiding van het versassortiment zoals ambachtelijke salades uit de streek, luxere vlees- en vissoorten, heerlijke vleeswarenschotels en een ruimere keuze in vegetarische producten.
Impressie van de vernieuwde groenteafdeling
De winkel ondergaat met de verbouwing een echte metamorfose. We hebben straks een ruime, overzichtelijke winkel om onze producten op een goede manier te presenteren aan de klanten. Dat betekent onder meer een ruim versplein en een praktische actiestraat middenin de winkel, met alle bonusaanbiedingen handig bij elkaar.

Om geen voedsel te verspillen zullen we zaterdag 18 en zondag 19 maart de voorraad van onze verse producten verlagen. Houd er dus rekening mee dat zondag diverse versproducten niet meer voldoende aanwezig zijn. 

Etos, Gall & Gall en Bruna Axel zijn maandag 20 tot en met woensdag 22 maart geopend van 9:00 tot 18:00 uur.

Op donderdag 23 maart openen we onze compleet vernieuwde winkel om 10.00 uur, met een ACTIE waar iedereen blij van wordt.

Volg de ontwikkelingen tijdens de verbouwing op onze Facebookpagina
Copyright © 2017 Bij Luitjens Axel, Alle rechten voorbehouden.

Wil je deze mail op een ander adres ontvangen?
Je kunt je instellingen hier wijzigen of je uitschrijven van deze mailinglijst