Copy
Wordt deze mail niet correct weergegeven? Bekijk hem hier online.
YES!! Family Axel mag weer open! Na 2,5 maand mag iedereen weer fijn op pad om lekker uit eten te gaan, te genieten van een heerlijke lunch of om lekker bij te praten onder het genot van een verfrissend drankje. 

Vanaf aanstaande maandag 12 uur (her)openen wij ons eethuis en terras. Ook wij staan weer te popelen om te doen wat wij het liefste doen, jou laten genieten van alles wat we te bieden hebben! Natuurlijk houden wij ons netjes aan alle opgestelde regels en maatregelen, zodat jij onbezorgd kunt genieten van je bezoek.

Om het coronavirus onder controle te houden vragen we ook onze gasten om de regels op te volgen. Wanneer we er samen onze schouders onder zetten, hopen we dat de maatregelen snel verder versoepelen.
UITBREIDING TERRAS EN SPEELTUIN
De gemeente Terneuzen heeft onze aanvraag voor tijdelijke uitbreiding van ons terras goed gekeurd. Nu kunnen er, met de juiste afstand, toch ongeveer net zo veel gasten als voor deze crisis genieten van een heerlijk hapje of drankje op ons terras. Er wordt hard gewerkt aan ons nieuwe terras in het Szydlowskipark, dat direct toegankelijk is vanaf ons bestaande terras. Wel zo fijn, want aangezien onze binnenspeeltuin voor nu nog even gesloten moet blijven, heb je vanaf dit tijdelijke terras een goed overzicht op de buitenspeeltuin. Deze hebben wij onlangs uitgebreid met meerdere leuke speeltoestellen waardoor er voldoende plek is voor kinderen om ook lekker samen te spelen.
ONTVANGST
Aan elke gast en medewerker van Family worden bij aankomst een aantal vragen over de huidige gezondheid gesteld. Wanneer één van deze vragen met 'ja' beantwoordt wordt, verwelkomen we je graag een andere keer. Ook zullen we naar de samenstelling van je gezelschap vragen. Wonen jullie niet op hetzelfde adres dan kun je helaas met maximaal 4 personen én met 1,5 meter afstand aan een tafel plaatsnemen.

Wil je binnen in ons eethuis plaats nemen, dan is reserveren verplicht. Dit kan door te bellen naar 0115-211333. Voor een plekje op ons terras kun je niet reserveren. 
AFHALEN BIJ FAMILY
De afgelopen periode hebben wij onze aandacht vol kunnen richten op de afhaal van Family. Natuurlijk kun je, ook nu we weer open gaan, nog steeds bij ons terecht om de lekkerste frietjes, snacks, salades, lunches en andere lekkere maaltijden af te halen. Bestellen kan op https://axel.family.nl Geef aan welke dag en tijd jij je bestelling op wilt komen halen en wij zorgen dat het voor je klaar staat.
ZETTEN WE SAMEN ONZE SCHOUDERS ERONDER?
We vragen je om rekening te houden met het volgende:
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  • Houd 1,5 meter afstand, voor jezelf en andere gasten
  • Volg de looprichtingen binnen en buiten
  • Was regelmatig je handen
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Schud geen handen
  • Betaal met pin of contactloos
  • Wees lief voor andere gasten en onze medewerkers
We hopen je snel te mogen ontvangen bij Family Axel!
Facebook
Website
Email
Copyright © 2020 Luitjens Retail, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp