Copy
Wordt deze mail niet correct weergegeven? Bekijk hem hier online

Er is in de afgelopen maanden keihard gewerkt om de kerk in het winkelcentrum van Axel om te toveren tot Family eethuis-cafetaria. Eindelijk kunnen wij onze geplande openingsdatum communiceren.

De voormalig R.K. kerk is in korte tijd omgetoverd tot een fijne ontmoetingsplek. In deze unieke, sfeervolle omgeving ben je elke dag en op elk moment welkom. Blijf een hapje eten in ons gezellige eethuis of neem jouw maaltijd mee naar huis om er thuis van te genieten; het kan allemaal.

Vol passie en liefde bereiden wij (h)eerlijke producten en maaltijden met de beste verse ingrediënten. Van frites tot maaltijdsalade, van ijsje tot burger en van een goede kop koffie tot het lekkerste speciaal bier. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Terwijl de kinderen genieten van het indoor speelparadijs en de outdoor speeltuin kunnen de volwassenen ongestoord genieten van al het goede dat Family Axel te bieden heeft. Lekker op ons zonnige terras of op een gezellig plekje in het mooiste eethuis van Nederland!

VERBOUWINGS UPDATE
MEET THE FAMILY!
We hebben een super team samengesteld dat je persoonlijk en warm zal ontvangen. We vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt. We staan altijd klaar voor iedereen, zoals familie dat doet. Elke dag opnieuw.
SPEELPARADIJS
Voor de kinderen hebben we een mooi speelparadijs waar ze kunnen klimmen, klauteren en allerlei interactieve spelletjes kunnen doen. Ook aan de oudere kinderen is gedacht door het toevoegen van een playstation.
OPENINGSACTIE

Om de opening van Family Axel te vieren bieden we een goede kop Rombouts koffie met een heerlijk stuk appeltaart voor slechts 1 euro! Een mooie kans om gelijk kennis te maken met Family Axel.

Deze actie loopt van dinsdag 18 juni t/m woensdag 26 juni 2019.This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Luitjens Retail · Szydlowskiplein 20 · Axel, Nederland 4571 EW · Netherlands